Ποια είναι τελικά τα trends για το Χειμώνα 2016; (Part 2)

Φουτουρισμός με έντονα prints, παιχνιδιάρικα παστέλ, ανδρόγυνο στυλ και μακριά παλτά δίνουν το στίγμα μιας σεζόν που όλα επιτρέπονται. Όμως η μεγάλη λίστα των τάσεων του φθινοπώρου δε σταματά εκεί. Άλλωστε αυτή είναι και η γοητεία της μόδας που φέτος δεν βάζει όρια και περιορισμούς και μας αποκαλύπτει τα πολλά πρόσωπά της.

1 ΑΠΟ 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Κρόσσια

Σε προηγούμενες σεζόν τα έχουμε ξαναδεί σε μια πιο western εκδοχή. Αυτή τη φορά τα κρόσσια αποκτούν λάμψη, ενώ εντάσσονται στη κατηγορία των evening

looks, όπως ακριβώς τα είδαμε στη συλλογή του Balmain.

Δείτε περισσότερα Galleries Μακριά Παλτά

Μια τάση που επιστρέφει από το περασμένο χειμώνα, τα μακριά παλτά έχουν και πάλι τη τιμητική τους. Πρεσβευτής αυτής της τάσης είναι ο οίκος Chloé με μεγάλους γιακάδες και 70s αναφορές.

Δείτε περισσότερα Galleries Φουτουρισμός

Τα ψυχεδελικά prints και οι neon αποχρώσεις δίνουν άλλοτε την αίσθηση του optical illusion και άλλοτε παραπέμπουν σε φουτουριστικές φιγούρες.

Δείτε περισσότερα Galleries Full jackets

Τα πανωφόρια αποκτούν νέο όγκο. Τα full jackets παρουσιάστηκαν στη πιο stylish εκδοχή τους στις πασαρέλες των Fendi, Chanel και Moschino.

Δείτε περισσότερα Galleries Sheepskin

Απαλές υφές, ίσιες γραμμές και γήινοι τόνοι πρωταγωνιστούν στα sheepskin παλτά που παρουσίασαν οι Chloé, Ralph Lauren και Lanvin.

Δείτε περισσότερα Galleries Lurex

Στη φουτουριστική του ή στη glam εκδοχή του, το lurex δε συνδέεται πλέον με τα mini φορέματα των 60s, αλλά με τη σύγχρονη αισθητική των Loewe, Gucci και Giambattista Valli.

Δείτε περισσότερα Galleries Βινύλιο

Με άκρως τολμηρή διάθεση, οι μακριές καμπαρντίνες από βινύλιο των Maison Margiela και Christian Dior είναι μια αμφιλεγόμενη τάση για edgy εμφανίσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries Pantsuits

Εμπνευσμένα από τα ανδρικά κοστούμια, τα άκρως θηλυκά pantsuits πρωταγωνίστησαν σε διαφορετικές εκδοχές στις φθινοπωρινές συλλογές των Stella McCartney, Saint Laurent και Derek Lam.

Δείτε περισσότερα Galleries Παστέλ

Γλυκές αποχρώσεις το ροζ, του γαλάζιου, του κίτρινου και του πράσινου δίνουν μια παιχνιδιάρικη, retro πινελιά στις χειμερινές τάσεις. Το είδαμε στους Prada, Dolce & Gabbana και Giorgio Armani.

Δείτε περισσότερα Galleries Έμπνευση από την Ανατολή

Με άμεσες αναφορές στην ασιατική κουλτούρα, όπως δράκους σε βραδινά φορέματα στο Valentino και σε σακάκια στο Dries Van Noten, οι εμπνεύσεις από την Ανατολή βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Δείτε περισσότερα Galleries White Fur

Τη δική τους εκδοχή σε μια σεζόν που οι γούνες βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο της μόδας, έδωσαν οι Stella McCartney και Louis Vuitton, με ολόλευκα πληθωρικά παλτά.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Fall 2015, fall trends, hot τάσεις, round up

Keywords
Τυχαία Θέματα