Tί μπορεί να χαρίσει στιλ σε μία μικρή κουζίνα;

Πολλές φορές τόσο για λόγους οικονομικούς, όσο και πρακτικούς όπως στην περίπτωση ενός ενοικιαζόμενου σπιτιού, δεν υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφώσετε το χώρο σας όπως εσείς φαντάζεστε και επιθυμείτε. Στην περίπτωση μίας μικρής κουζίνας, υπάρχουν αρκετά αρνητικά στοιχεία όπως η δυσκολία στην οργάνωση και την αποθήκευση, ένας παλιός πάγκος και έπιπλα αλλά και το να μην επιτρέπονται ριζικές αλλαγές αν δεν ανήκει στην ιδιοκτησία σας.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παρέμβετε με μικρές πινελιές που όμως

θα προσφέρουν μεγάλες δόσεις ανανέωσης, χωρίς να χρειαστεί να μπείτε στη διαδικασία αναζήτησης νέων επίπλων και υλικών. Οι λύσεις έρχονται να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες με τον πιο ευχάριστο αλλά και οικονομικό τρόπο. Δείτε μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν!

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Γενικά ένα χρωματιστό χαλί μπορεί να ζωντανέψει το χώρο. Ένας μαυροπίνακας στη γωνία του πάγκου δίνει ένα ιδιαίτερο ύφος και συγχρόνως αποτελεί ένα χρήσιμο αντικείμενο για να μην ξεχνάτε όλα όσα χρειάζεται να προμηθευτείτε για την κουζίνα ή ακόμα να μην ξεχνάτε αγαπημένες σας συνταγές.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα βιβλία μαγειρικής και μερικά φρέσκα βότανα σε χρωματιστά κασπώ θα χαρίσουν αμέσως μία ξεχωριστή εικόνα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν τα ντουλάπια δεν αρκούν επεκταθείτε με ράφια! Προμηθευτείτε με μεγάλα βάζα γεμίζοντας τα με τα απαραίτητα όσπρια, ζυμαρικά αλλά και με γλυκές και αλμυρές λιχουδιές. Έτσι θα καλύψετε μία ανάγκη με γνώμονα την αισθητική.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε περίπτωση που ο χώρος είναι μουντός, επιλέξτε χρωματιστά φωτιστικά για να τον ζωηρέψετε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε μία κουζίνα με ουδέτερο design μπορείτε να προσθέσετε αντικείμενα με χαρακτηριστικά υλικά από το στιλ που σας αρέσει. Τα ξύλινα σκεύη, το ψάθινο καλάθι και τα φωτιστικά μαρτυρούν μία rustic τάση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για τους vintage lovers τα παλιά μεταλλικά σκεύη και ένα old post επαναπροσδιορίζουν ένα σημείο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το απόλυτο λευκό σε συνδυασμό με το ξύλο δείχνουν καθαρό και συγχρόνως μεγαλύτερο το χώρο της κουζίνας.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: ανανέωση διακόσμησης, διακόσμηση, κουζίνα, μικρή κουζίνα, στιλ

Keywords
Τυχαία Θέματα