Γιατί είναι υπέροχο να έχετε μεγαλύτερη αδελφή

Υπάρχουν στιγμές που δεν την αντέχετε. Κάποιες φορές είναι υπερπροστατευτική, άλλες φορές είναι πολύ ενοχλητική. Όμως δεν θα την αλλάζατε για τίποτα σε αυτόν τον κόσμο. Η μεγαλύτερη αδελφή είναι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει και όσες έχουν μια το γνωρίζουν καλά.

Στην εφηβεία και όχι μόνο, τα πράγματα μερικές φορές ήταν πολύ δύσκολα, αλλά και τώρα που μεγαλώσατε πάντα υπάρχουν δυσάρεστες στιγμές. Ευτυχώς έχετε τη μεγάλη σας αδελφή, που είναι πάντα εκεί για εσάς, πάντα ήταν…Παιχνίδια, ατελείωτες νυχτερινές κουβέντες, φάρσες, πειράγματα, είναι μόνο μερικά από αυτά που κάνατε όταν ήσασταν παιδιά.
Εκείνη ήξερε να οργανώνει πάντα τις καλύτερες φάρσες.Ευτυχώς είχε ωραία ρούχα! Μπορεί να νευρίαζε που της παίρνατε κρυφά το καλό της φόρεμα, όμως στο τέλος πάντα σας συγχωρούσε. Και εσείς ήσασταν η πιο καλοντυμένη στη βραδινή έξοδο με τις φίλες σας.Το σχολείο ήταν πάντα πιο εύκολο με μια μεγαλύτερη αδελφή. Ακόμα και για τους πιο θαρραλέους, η πρώτη μέρα στο γυμνάσιο είναι πάντα μια αγχωτική εμπειρία. Όχι όμως για εσάς, γιατί εκείνη ήταν πάντα έτοιμη να σας υπερασπιστεί. Μπορεί να μη σας το έλεγε αλλά εσείς το γνωρίζατε.Είναι πάντα ειλικρινής μαζί σας. Αν φοράτε κάτι που δεν σας ταιριάζει, το πρώτο πρόσωπο που θα σας το πει είναι η μεγαλύτερη αδελφή σας. Μερικές φορές μπορεί να νευριάζετε, αλλά όταν το ξανασκέφτεστε είστε ευγνώμονες, που έχετε στη ζωή σας κάποιον που είναι απόλυτα ειλικρινής.Τα ξενύχτια, τα ποτά, οι κακοί βαθμοί, το πρώτο αγόρι, ευτυχώς τα πέρασαν οι γονείς σας για πρώτη φορά με την αδελφή σας. Με εσάς τα πράγματα ήταν πιο ομαλά.Είναι ο καλύτερος φίλος που είχατε ποτέ. Όσο θυμάστε τον εαυτό σας εκείνη είναι πάντα δίπλα σας, και στη χαρά σας και στη λύπη σας. Είναι η καλύτερη σας φίλη και θα παραμείνει μέχρι τα βαθιά γεράματα.Μπορείτε να ξεσπάσετε σ” αυτήν τα νεύρα σας. Ακόμα και τώρα που έχετε μεγαλώσει, θα την πάρετε τηλέφωνο και θα βγάλετε από μέσα σας όλα όσα νιώθετε ότι σας πνίγουν. Και αν πείτε και μια κουβέντα παραπάνω, δεν έγινε και κάτι, γιατί εκείνη θα συνεχίσει να σας αγαπάει.

Keywords
Τυχαία Θέματα