Γιατί οι αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων λατρεύουν τις braided ponytails;

Ως άτομα που ασχολούμαστε με τον χώρο του beauty, όταν παρακολουθούμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως καταλαβαίνετε, πέρα από τις επιδόσεις των αθλητών παρατηρούμε και το συνολικό τους look, γενικά και ειδικά. Προσέξαμε λοιπόν πως είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των αθλητριών που έχουν επιλέξει ένα πολύ συγκεκριμένο hairstyle

και αυτό είναι το εξής: Braided Ponytail.

Τα κορίτσια αυτά που θαυμάζουμε όλες αυτές τις μέρες έχουν πολλούς λόγους για τους οποίους εμφανίζονται με το συγκεκριμένο hairlook και σας τους εξηγούμε αμέσως. Η αλογοουρά σίγουρα βοηθά στο να είναι τα μαλλιά μακρυά από το πρόσωπο κι έτσι να μην υπάρχει κίνδυνος να αποσπάσουν την προσοχή τους. Όμως, είναι σίγουρα περισσότερο ασφαλείς με το να είναι περιορισμένη η κίνηση και των μαλλιών της αλογοουράς και τι καλύτερο από το κάνουν μία ωραία πλεξούδα;

Πέρα από τον παραπάνω λόγο, οι braided ponytails είναι μία stylish επιλογή η οποία, όμως, παράλληλα δεν είναι και καθόλου ενοχλητική. Το styling των μαλλιών, δηλαδή, δεν ασκεί καμία πίεση στο κεφάλι ούτε και δημιουργεί την αίσθηση του τραβήγματος. Το μόνο που έχουν να φροντίσουν είναι πόσο σφιχτά θα πιάσουν με το λαστιχάκι την αλογοουρά -και αυτό το ρυθμίζει η καθεμία ανάλογα με το πότε έχει την ιδανική αίσθηση.

Επιπλέον, αυτή η επιλογή λειτουργεί θετικά και βοηθητικά για την ψυχολογία τους. Διότι η εικόνα του εαυτού τους με αυτό το hairstyle τις κάνει να έχουν αυτοπεποίθηση και να νιώθουν πιο δυνατές. Τέλος, είναι ένα πολύ εύκολο χτένισμα το οποίο μπορούν να επαναλάβουν όσες φορές θέλουν όπου κι αν βρεθούν και, ξέρετε, αυτά τα κορίτσια είναι από αυτές τις προσωπικότητες που θέλουν να έχουν τα πάντα υπό έλεγχο -φυσικά, δεν το λέμε καθόλου αρνητικά αυτό.

*Tip: Την επόμενη φορά που θα νιώσετε ότι πάτε να χάσετε την αυτοπεποίθησή σας, πεταχτείτε στον πιο κοντινό σας καθρέφτη και κάντε μία braided ponytail! Δύο λαστιχάκια και δύο λεπτά από το χρόνο σας είναι όλα όσα χρειάζεστε.

Keywords
Τυχαία Θέματα