Τί προβλέπουν τα άστρα από 15.8-21.8.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Μήπως χρειάζεται να θέσετε όρια σε μια φιλία; Η Σεληνιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, σας ζητά να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στις φιλίες σας και τις ομάδες όπου ανήκετε. Ίσως να μην μπορείτε να κόψετε κάποιες φιλίες σας, αλλά ακόμη και αν αισθάνεστε

άβολα, θα χρειαστεί να ορίσετε τις διαχωριστικές γραμμές, όπως για παράδειγμα ίσως πείτε σε ένα φίλο σας ότι δεν μπορείτε να ανεχτείτε τα κουτσομπολιά για έναν κοινό φίλο ή δείχνετε ξεκάθαρα τη δυσφορία σας σχετικά με μια παρελθούσα αρνητική κατάσταση. Εάν ένα ομαδικό έργο ομάδα πάει στραβά, εφαρμόστε το ίδιο: διαχωρίστε τους ρόλους και τις ευθύνες. Συμβουλή: να κρίνετε τους ανθρώπους με βάση τον χαρακτήρα τους και να μην έχετε ιδιοτελή κίνητρα, διαφορετικά θα μπορούσατε να καταλήξετε να δείτε τον κακό τους εαυτό αργότερα. Είναι στο χέρι σας να γαλουχήσετε τις νέες γνωριμίες που κάνετε.

Κάντε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα σας, ψάξτε σε βάθος τι αυξάνει το πάθος σας, είναι το μήνυμα της Αφροδίτης στον καθημερινό έκτο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, η οποία σας βοηθά να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και τις συνθήκες της εργασίας σας, να έρθετε πιο κοντά σε κάποιους συνάδελφους σας, παρέχοντας την υποστήριξή σας. Μπορεί ακόμα και να αφήσετε ελεύθερη τη δημιουργική πλευρά σας να λάμψει, πράγμα το οποίο με τη σειρά του θα σας φέρει όχι μόνο νέες ιδέες, αλλά και την αναγνώριση των γύρω σας. Κάντε μια βόλτα μέσα σε έναν κήπο ή μια παραλία, ξεφυλλίστε ένα σπάνιο βιβλίο. Μια-δύο ώρες μακριά από τον υπολογιστή σας, θα σας κάνει πραγματικά δύο φορές πιο παραγωγικούς και αποδοτικούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Απογειώνεστε για τα αστέρια! Έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να πάτε εκεί που θέλετε στην καριέρα σας, χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Οι πρακτικές και ρεαλιστικές προσπάθειες των τελευταίων έξι μηνών, σας οδηγούν στην επαγγελματική καταξίωση. Είτε θέλετε περισσότερη αναγνώριση στον τομέα σας, είτε μια πολυαναμενόμενη αύξηση ή μια αριστοκρατική ηγετική θέση, κινηθείτε υπολογιστικά και με μετρημένη προσέγγιση, αν θέλετε να πάτε μπροστά. Ίσως υπάρξουν κάποιες διοικητικές αλλαγές στην εργασία σας, όπως η απομάκρυνση από ένα δύσκολο αφεντικό ή έναν απαιτητικό πελάτη. Τώρα έχει μεγάλη σημασία για σας το πώς οι άλλοι σας συμπεριφέρονται στην εργασία σας, θέλετε να νιώθετε άνετα και οι άλλοι να αναγνωρίσουν τις ικανότητές σας. Αποσαφηνίστε την τρέχουσα επαγγελματική σας πορεία και τι θέλετε να επιτύχετε, επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, πάρτε ένα τολμηρό ρίσκο.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με το αφεντικό σας, τους συναδέλφους και τους πελάτες σας. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια επαγγελματική αναλαμπή! Τα σκοτεινά σύννεφα στην αγάπη φεύγουν, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Αφήνετε πίσω σας τα συναισθήματα λύπης και απελπισίας, φυσά και πάλι καθαρός αέρας, βλέπετε μια νέα, θετική προοπτική στην ερωτική σας ζωή, λάμπετε και πάλι. Μια ειλικρινή συζήτηση με τον αγαπημένο σας φέρνει τη χαρά και την αγαλλίαση στη σχέση σας. Προωθήστε το δεσμό σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο με την αντιμετώπιση των ζητημάτων που μέχρι τώρα ήταν στο σκοτάδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε ένα φιλοσοφικό σταυροδρόμι, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον επεκτατικό ένατο οίκο σας και διευρύνει τους ορίζοντές σας και την ανώτερη συνειδητότητα. Αισθάνεστε έτοιμοι για να αποκτήσετε μια νέα γνώση, ίσως ένα θέμα για μια βαθύτερη, πιο πνευματική ανάπτυξη. Ίσως εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο ή γνωρίσετε κάποιο άτομο, το οποίο θα φωτίσει το δρόμο της ζωής σας με τις εμπειρίες του και τις ειλικρινείς συμβουλές του. Μπορεί να κληθείτε να διδάξετε ένα θέμα, για το οποίο είστε εμπειρογνώμονες. Απεριόριστες δυνατότητες για επέκταση και ταξίδια αλλάζουν κυριολεκτικά τη ζωή σας ή αναλώνετε την ενέργειά σας σε ένα έργο που τροφοδοτεί την ψυχή σας. Καθώς ο ένατος οίκος σηματοδοτεί επίσης την εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα, ήρθε η ώρα να επεκτείνετε τις δεξιότητές σας μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων ή μπορεί να γίνετε αφεντικό του εαυτού σας. Η συγγραφή και οι εκδόσεις ευνοούνται επίσης, από αυτό το δυνατό ολόγιομο φεγγάρι. Γράψτε τα απομνημονεύματά σας ή ξεκινήστε ένα καινοτόμο blog.

Ώρα να μείνετε στο σπίτι σας και να ηρεμήσετε, καθώς η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, απαιτεί να ρίξετε το πάθος σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Συσπειρώστε τα μέλη της οικογένειάς σας και τους συγγενείς σας, ανακατανείμετε τις αρμοδιότητες με τους συγκατοίκους σας. Είναι μαρτύριο να επωμίζεστε εσείς όλο το βάρος. Κατανέμοντας ισότιμα τα καθήκοντα, όχι μόνο φεύγει ένα φορτίο από τους ώμους σας, αλλά διατηρεί επίσης την αγάπη και την εκτίμηση ζωντανές μέσα στο σπίτι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν δεν ήσασταν πεπεισμένοι ότι απαιτείται να αποφύγετε τις αλόγιστες σπατάλες και να κάνετε αποταμιευτικά σχέδια, η Σεληνιακή έκλειψη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πλούτου, θα σας το υπενθυμίσει. Το φεγγάρι σας ζητά να αποσαφηνίσετε τα μακροπρόθεσμα οικονομικά σας σχέδια. Σε μια στενή συνεργασία ή σχέση, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, θέστε όρια αν υπάρχουν ζήλεια και χειραγώγηση. Ίσως αισθάνεστε σαν να υπάρχει μια ανισορροπία ως προς το πώς θα διαθέσετε ο καθένας τα χρήματά του ή τα περιουσιακά του στοιχεία. Στη δουλειά ή στη σχέση σας, μπορεί να νιώθετε σαν να έχετε επωμιστεί το πιο βαρύ φορτίο. Μπορεί επίσης να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια σημαντική απόφαση σχετικά με μια σημαντική σχέση σας ή το δεσμό σας. Αυτή η σχέση έχει ισχυρά θεμέλια ή όχι; Αν θέλετε να την εμβαθύνετε, τώρα είναι η ώρα να απομακρύνετε τη συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας και να έρθετε πιο κοντά. Θα είστε πιο δραστήριοι και κινητικοί χάρη στην Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και κινητικό τρίτο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα.

Ό,τι πληροφορίες ψάχνετε, θα τις έχετε τώρα. Χρησιμοποιείστε τις διαισθητικές και διερευνητικές σας ικανότητες, για να κάνετε τους συλλογισμούς σας πραγματικότητα. Αφήστε στην άκρη τα πικρόχολα σχόλια, ξεκινήστε μια βαθιά συνομιλία με τον αγαπημένο σας ή με κάποιον με του οποίου τις ιδέες συμφωνείτε, μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την εργασία σας με ένα φίλο, αυτό θα μπορούσε να ενισχύσει τις προσπάθειές σας. Μια απλή επικοινωνία μπορεί να σας ενώσει με μια αδελφή ψυχή, που ζει σε μια άλλη πόλη από τη δική σας.

ΛΕΩΝ

Τα πράγματα παίρνουν μια στροφή προς το καλύτερο ή το χειρότερο στη σχέση σας; Αυτό θα εξαρτηθεί από εσάς, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας ζητά να αποσαφηνίσετε την πορεία του δεσμού σας. Αν τον τελευταίο καιρό νιώθατε μελαγχολία και απογοήτευση, το φεγγάρι παίρνει μαζί του τη θλίψη σας και τη σχέση σας. Αν νιώθετε ότι μπορείτε να παλέψετε για την ισορροπία της, νιώθετε την επιθυμία να ορίσετε νέα όρια, αλλά μη λογοκρίνετε τον αγαπημένο σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε μεγάλο πρόβλημα μεταξύ σας να αντιμετωπίσετε, δείτε αυτό ως ευκαιρία για ένα νέο κεφάλαιο. Είναι μια εποχή που και οι δυο σας θα πρέπει να καταλάβετε πώς θα ασχοληθείτε με δύσκολα ζητήματα στο μέλλον. Αν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να πείτε το «ναι» σε μια νέα αγάπη που έρχεται από έναν καλό φίλο που σας κάνει τον προξενητή ή ακόμα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα.

Στις επαγγελματικές συνεργασίες σας, αναζητάτε την αναγνώριση και την εκτίμηση και κάνετε εκκαθάριση από συνεργάτες με τους οποίους η σχέση σας δεν ήταν ισότιμες. Μπορεί να μην έχετε πολλούς οικονομικούς πόρους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να στερηθείτε κάθε χαρά και την πολυτέλεια. Με τον μαγνητισμό και τη δημιουργικότητά σας και την Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, δε θα έχετε κανένα πρόβλημα να αγοράσετε τα αντικείμενα που επιθυμείτε, χωρίς να κλονίσετε πολύ τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Και με τα ποικίλα ενδιαφέροντα που έχετε, πιθανώς να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας, αντί για μετρητά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκεφτείτε σε βάθος τις διατροφικές και τις καθημερινές σας συνήθειες, σας χαλαρώνουν ή σας δημιουργούν άγχος και πίεση; Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, απαιτείται να ασχοληθείτε περισσότερο με την φροντίδα του εαυτού σας, να οργανωθείτε και να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Όχι βέβαια ότι αυτό θα είναι δύσκολο για το τακτικό και οργανωτικό ζώδιό σας. Είτε ενσωματώσετε τα λαχανικά σε κάθε σας γεύμα ή να τρώτε πιο υγιεινά ή να πάτε στο γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα, θέτετε ένα σχέδιο δράσης το οποίο βήμα-βήμα οδηγεί στην υλοποίηση των στόχων σας. Μέσα σε έξι μήνες, θα μπορούσατε να είστε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Υιοθετώντας μια υγιή ρουτίνα, κάνοντας γυμναστική ή αλλάζοντας τη διατροφή σας θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη σωματική σας ζωτικότητα και θα σας κρατήσει υγιείς.

Μπορεί μερικές φορές να αμφισβητείτε τη γοητεία σας και το πάθος σας, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, σας τονίζει ότι έχετε ήδη όλα όσα χρειάζεστε για να μαγνητίσετε τους θαυμαστές σας. Το μυστικό είναι απλά να είστε ο εαυτός σας, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Φυσικά, δε θα… αποπλανηθεί ο καθένας από τη μαγεία και τη γοητεία σας. Μην προσπαθήσετε όμως να εντυπωσιάσετε με λάθος τρόπους ή να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά σας, για να έλξετε κάποιον/α. Μην κριτικάρετε αυστηρά τον εαυτό σας, βγείτε έξω και παίξτε. Ο αυθεντικός εαυτός σας είναι αυτός που θα τραβήξει την προσοχή των υποψηφίων που σας αξίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Ανεξέλεγκτα πάθη και δύσκολα συναισθήματα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Νιώθετε ότι ο αγαπημένος σας δε σας στηρίζει, δεν έχετε ποιοτικό χρόνο μαζί ή ακόμα και διάθεση για ψυχαγωγία. Όλα αυτά τα ζητήματα με την αγάπη σας, απαιτούν την προσοχή σας και την επίλυσή τους. Είστε μόνοι; Μια μοιραία συνάντηση με κάποιον/α, σας κάνει να τον/την ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, νιώθετε ότι αυτή η σχέση είναι γραμμένη στο πεπρωμένο σας. Μπορεί επίσης να προβάλετε ένα δημιουργικό έργο, καθώς ο πέμπτος οίκος σηματοδοτεί τη δημιουργικότητα και την αυτοέκφραση. Ενώ μπορεί στην αρχή να είστε διστακτικοί ή να μην πιστεύετε στην αξία σας, στην πορεία είστε διατεθειμένοι να προβάλετε τα ταλέντα σας. Είστε καλλιτεχνικοί τύποι από τη φύση σας και η αγάπη σας προς την τέχνη είναι μεγάλη, έτσι τώρα θέλετε την αναγνώριση από τον κόσμο. Ίσως κάνετε τα εγκαίνια μιας γκαλερί, μια παρουσίαση ή μια δημοσίευση. Γιατί να μην έχετε υψηλούς στόχους; Ανασκουμπωθείτε και προβάλετε τη δημιουργικότητά σας. Μήπως νιώθετε βαθιά ερωτευμένοι μέσα σας, αλλά είστε ψυχροί εξωτερικά;

Η Αφροδίτη στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, σας ζητά να αφήσετε ελεύθερα τα αληθινά συναισθήματά σας. Γιατί να κρατάτε όλο αυτό το πάθος που σιγοβράζει κάτω από την επιφάνεια; Βγάλτε τη μάσκα και αφήστε τον αυθεντικό εαυτό σας να λάμψει, θα γίνετε εξαιρετικά επιθυμητοί. Μην περιμένετε το αντικείμενο του πόθου σας να διαβάσει το μυαλό σας. Κάντε μια τολμηρή κίνηση, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία ασάφεια σχετικά με το ενδιαφέρον σας. Μια απλή φιλοφρόνηση (αν είναι γνήσια) θα σας φέρει πολύ πιο κοντά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σύμπαν σας προκαλεί να επανεξετάσετε τις οικείες σχέσεις σας και το σπίτι σας. Σε ποιους ανθρώπους μπορείτε να στηριχτείτε; Είναι το σπίτι σας το καταφύγιό σας ή σκέφτεστε να φύγετε από τη βάση σας; Η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, στέλνει ένα λαμπρό φως στο σπίτι και την οικογένειά σας. Ένα μέλος της οικογένειάς σας ή συγγενής ή στενός φίλος μπορεί να σας απασχολήσει έντονα αυτό το καλοκαίρι. Θα μπορούσατε να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας ή ίσως πείτε αντίο σε κάποιον που δεν τον αισθάνεστε πλέον κοντά σας. Ίσως παλέψετε αρκετά με δύσκολα συναισθήματα, τη μια στιγμή αισθάνεστε καλά και την άλλη ρίχνετε βολές σε εκείνο το πρόσωπο, που μπορεί να μην είναι υπαίτιο της αρνητικής συναισθηματικής σας κατάστασης. Μπορεί πάλι να κλαίτε με αναφιλητά στην κρεβατοκάμαρά σας, σκεπτόμενοι ένα παρελθόν που σας έδωσε πίκρα και πόνο. Να θυμάστε όμως ότι έχετε δύναμη και μπορείτε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, δε χρειάζεται να σας ασκούν εξουσία.

Γιορτάζετε την επιτυχία ενός ομαδικού έργου, έχετε το πάθος και την ορμή να κάνετε νέες φιλίες, αλλά και να απορρίψετε όσες δεν ενστερνίζονται τα ιδανικά σας και το πάθος σας για ζωή, χάρη στην Αφροδίτη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η ομάδα σας χρειάζεται τα κίνητρά σας, έτσι γίνεστε ο ηγέτης που την οδηγεί στη νίκη. Κρατάτε το τρόπαιο, θυμίζοντας σε όλους την αξία της ομαδικής προσπάθειας, παροτρύνετε τους φίλους σας να δουν τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Οι φίλοι σας αντλούν θετική ενέργεια από το πάθος σας, η αισιοδοξία σας είναι μεταδοτική. Διαδίδετε τις θετικές σκέψεις σας, όλοι σας αγαπούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλάξτε τρόπο αντίληψης των πραγμάτων και σκέψης! Μπορεί να χρειαστεί να απομακρυνθείτε από κάποια άτομα μέσα στον κοινωνικό κύκλο σας που δεν ενστερνίζονται τα ίδια οράματα με τα δικά σας, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Ίσως κάποιοι από αυτούς σας δημιουργούν μία απαισιόδοξη διάθεση, ίσως νιώθετε ότι σας περιορίζουν και σας πιέζουν. Με επίκεντρο το πολυτάλαντο μυαλό σας, θα μπορούσατε να βρείτε καινοτόμες λύσεις, αλλά θα μπορούσατε επίσης να φύγετε αν δε σας προσφέρουν απολύτως τίποτα. Το φεγγάρι σας δίνει την ευκαιρία να αξιολογήσετε τους ανθρώπους γύρω σας και να αφιερωθείτε σε εκείνους που σας παρέχουν υποστήριξη (τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά). Δίπλα σας πρέπει να μείνουν μόνο όσοι έχουν τις ίδιες απόψεις με τις δικές σας και σχέσεις που έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και υπάρχει μεταξύ σας αμοιβαιότητα συναισθημάτων. Έχετε τη δύναμη και τα τέλεια προσόντα για να οδηγήσετε τους ανθρώπους στην εργασία σας, χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα.

Μην αφήσετε τις ανασφάλειές σας να σας πείσουν για το αντίθετο. Οι ανώτεροί σας πιστεύουν στις ικανότητές σας και το πάθος σας, εισπράττετε επαίνους και αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά σας. Ίσως ενθαρρύνετε κάποιους συναδέλφους σας να πιστέψουν στον εαυτό τους, κάνετε πιστούς και δυνατούς συμμάχους που σας στηρίζουν σε κάθε σας βήμα. Θυμηθείτε, δεν πρέπει να είστε μόνοι στην κορυφή. Στην πραγματικότητα, οι καλύτεροι ηγέτες είναι εκείνοι που συγκεντρώνουν γύρω τους μια σταθερή ομάδα πιστών συμμάχων και συμβούλων, για να τους καθοδηγήσουν σε κάθε τους βήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλάξτε τις καθημερινές σας συνήθειες και τον προϋπολογισμό σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της αυτοεκτίμησης, σας βοηθά να πιστέψετε στην αξία σας, να γίνετε πιο προσγειωμένοι και ρεαλιστές, πράγμα καθόλου δύσκολο για το λογικό ζώδιό σας. Αν κάποιος σάς έχει ήδη καθυστερήσει κάποια χρήματα, ήρθε η ώρα να τα ζητήσετε και να τα πάρετε. Επίσης, βρίσκετε τρόπους να αποπληρώσετε τα χρέη σας ή κάνετε έναν οικονομικό διακανονισμό για την αποπληρωμή. Τώρα γίνεστε πιο υπεύθυνοι με τις καταναλωτικές σας συνήθειες, αναλύετε τις συνήθειες των δαπανών σας και βλέπετε μέσα από το φακό των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Αισθάνεστε δυσαρεστημένοι με την παρούσα εργασία σας; Ένας συνάδελφος ή φίλος θα μπορούσε να σας ανοίξει το παράθυρο μιας ευκαιρίας, προσεγγίστε τον. Αν είστε επιχειρηματίες, ένας έμπιστος σύμβουλος μπορεί να σας βοηθήσει να σκεφτείτε τρόπους για την αύξηση των κερδών σας.

Συμβουλή: Ακριβώς όπως η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα, έτσι και η οικονομική σας κατάσταση δε θα βελτιωθεί εν μία νυκτί. Να είστε ρεαλιστές όσον αφορά την κατάσταση των οικονομικών σας, είναι το πρώτο βήμα για την ευημερία σας. Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, χάρη στην Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Αν αισθάνεστε κουρασμένοι από τις επαναλαμβανόμενες υποχρεώσεις σας, ταρακουνήστε τα πράγματα. Διερευνήστε ένα ταξίδι, μιλήστε με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες ή υπόβαθρα. Έχετε ανοικτό μυαλό και δε θα απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε στο προσκήνιο! Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής σας ταυτότητας, βάζοντας τις προσωπικές ανάγκες σας στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας. Είτε σας αρέσει είτε όχι, όλα τα μάτια είναι πάνω σας. Αυτή η έκλειψη έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την προσωπικότητά σας, έρχεται μια καταλυτική για τη ζωή σας αλλαγή, μέσα από εκπλήξεις και ανατροπές. Ίσως μια νέα εργασία σας προσφέρει την ανεξαρτησία και την ελευθερία που χρειάζεστε, έτσι μπορεί να φύγετε από την υπάρχουσα εργασία σας για μια νέα. Ίσως πάλι γνωρίσετε την αγάπη των ονείρων σας ή οικοδομήσετε περισσότερη εμπιστοσύνη με τον αγαπημένο σας. Αν αντίθετα ο αγαπημένος σας έκανε τη διάθεσή σας ζοφερή, πριν ανοίξετε την πόρτα της εξόδου, κάντε κάποια αυτοκριτική.

Το φεγγάρι σας βοηθά να αναπτυχθείτε και να εξελιχθείτε, ίσως μέσα από σκληρά μαθήματα, αλλά στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Σκεφτείτε το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Απλά προσέξτε ποιους και τι θα απορρίψετε. Αυτή η συμπαντική ενέργεια μπορεί να σας κάνει να βλέπετε τη σκοτεινή πλευρά της ζωής και της αγάπης. Είναι σημαντικό να μην αγνοήσετε τα χαρούμενα συναισθήματα που σίγουρα υπάρχουν και να θυμάστε ότι δεν είναι όλα μαύρα. Μην απελπίζεστε αν δεν μπορείτε να έχετε τώρα ό,τι θέλετε. Τα σύννεφα θα αρχίσουν να διαλύονται και η εξαντλημένη ενέργειά σας σύντομα θα ανανεωθεί.

ΙΧΘΥΣ

Φροντίστε τον εαυτό σας και όχι τους άλλους, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Σεληνιακή έκλειψη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου. Θέλετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, αλλά κάποιες παλιές πληγές αναδύονται ξαφνικά, οι οποίες καθίσταται επιτακτική ανάγκη να επουλωθούν. Η φιλεύσπλαχνη και ανιδιοτελής φύση σας, σας ωθεί να βοηθήσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που έχει ανάγκη. Είναι όμως τώρα καλό να προσφέρετε υπό την επήρεια της συμπόνιας ή θα νιώσετε ψυχική ταλαιπωρία; Η προσφορά σας είναι ευπρόσδεκτη, αλλά προσέξτε, υπάρχει ο κίνδυνος να σας εκμεταλλευτούν. Απλά μην ξεχάσετε να επεκτείνετε την ίδια υποστήριξη και στον εαυτό σας. Να θυμάστε: εσείς αξίζετε πάνω απ’ όλα, δεν χρειάζεται να είστε ο μάρτυρας και το θύμα. Αν είστε μόνοι, ίσως μια παλιά αγάπη θα μπορούσε να γίνει εμμονή στη συνείδησή σας και μπορεί να σκεφτείτε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Πριν ανοίξετε την πόρτα της καρδιάς σας, σκεφτείτε τι ήταν σωστό και τι πήγε στραβά στον πρώτο γύρο. Ξέρετε πώς να πείσετε τους ανθρώπους να είναι στο πλευρό σας, και η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, σας κάνει ιδιαίτερα πειστικούς. Χρησιμοποιήστε το δώρο που σας έχει χαρίσει το σύμπαν, το συναισθηματισμό και την ευαισθησία, και συνδεθείτε πιο βαθιά με τους ανθρώπους. Ανοίξτε συζήτηση για ένα σημαντικό θέμα και μην έχετε άγχος, βασιστείτε στη διαίσθησή σας και προχωρήστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε αυθεντικοί και οι άνθρωποι θα είναι δίπλα σας, για να σας υποστηρίξουν.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 15.8-21.8.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, νέα, blog, ώμους, θλίψη, σημαίνει, υγιή, βγείτε, φως, καλοκαιρι, επήρεια, προσφορες, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, ωροσκοπιο, ομαδα διας, έκλειψη σελήνης, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, βγείτε, διακοσμηση, θλίψη, αφροδιτη, βημα, γνωση, διατροφη, δουλεια, εργασια, ζηλεια, ηγετης, θεμα, καριερα, ομορφα μυστικα, οριζοντες, ρωμη, φως, ωρα, blog, αγαπη, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, απλα, ατομο, βικυ, βιβλιο, βικυ χατζηβασιλειου, βρειτε, βρισκεται, γινει, γοητεια, δευτερο, δυναμη, δειτε, δικη, δικτυο, δωρο, εαυτος, ευκαιρια, υπαρχει, εκκαθαριση, εκλειψη, εκπαιδευση, εκτιμηση, ελευθερια, εβδομαδα, εμμονη, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εξι, επικοινωνια, επήρεια, εποχη, επιτυχια, επιθυμια, ερθετε, ερχεται, ευημερια, τεχνη, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ζοφερη, υγιή, ιδεες, ιδια, ιδιο, υπηρεσιες, θετικη ενεργεια, οικο, ισορροπια, εκδοσεις, κεφαλαιο, κινηση, κουτσομπολια, λαθος, λαχανικα, μαγεια, μακρια, ματια, μηνες, μυστικο, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νικη, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, οικογενεια, ορια, οραματα, ορμη, παθος, παρουσιαση, πεπρωμενο, πορτα, ψυχη, ρισκο, σιγουρα, συζητηση, συντομα, σειρα, σκεψεις, σπιτι, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, σχολια, ταξιδια, υγιεις, υλοποιηση, φεγγαρι, φυση, φυσικα, χερι, χατζηβασιλειου, χαρα, ομορφα, ωρες, αφεντικο, ειλικρινεις, ερωτευμενοι, φιλοι, γινετε, ηγετες, ιδιαιτερα, κηπο, μπροστα, ομαδες, οψεις, πληροφοριες, πληγες, σημαίνει, σωστο, ταξιδι, υγειας, ώμους
Τυχαία Θέματα