Δεν αμελούμε την ενυδάτωση το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο μας χτυπάει την πόρτα και εμείς δεν έχουμε παρά να προετοιμαστούμε για να το υποδεχτούμε και μετεωρολογικά. Η ντουλάπα μας δεν είναι το μόνο μέρος που πρέπει να ανανεώσουμε. Πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στα προϊόντα ενυδάτωσης.
Ανανεώνουμε τα προϊόντα μας λόγω των αναγκών που προκύπτουν στην επιδερμίδα μας, από την αλλαγή του καιρού. Θέλουμε να δείχνουμε πάντα λαμπερές και ενυδατωμένες.

Ενυδατική κρέμα: Για το φθινόπωρο/χειμώνα χρειαζόμαστε σίγουρα μία πιο ενισχυμένη-λιπαρή κρέμα, σε σχέση με αυτή που
είχαμε για το καλοκαίρι.Serum: Αν δεν έχετε ήδη ένα serum προσώπου, καλό είναι να προμηθευτείτε. Είναι το προϊόν που προετοιμάζει το πρόσωπό μας για να απορροφηθεί και να δράσει καλύτερα η ενυδατική.Hand Cream: Δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα μας ποτέ. Τα χέρια μας είναι ευαίσθητα στις μετεωρολογικές αλλαγές, πρέπει να τα ενυδατώνουμε συχνά. Για το φθινόπωρο λοιπόν, πριν ξεκινήσουν τα κρύα, προμηθευόμαστε το κατάλληλο προϊόνLip Balm: Τα χείλη είναι ένα ακόμη ευαίσθητο μέρος του σώματός μας, γι αυτό δεν ξεχνάμε να τα ενυδατώνουμε.

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Lip Glow Color Reviver Balm, Christian Dior.

Δείτε περισσότερα Galleries

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II.

Δείτε περισσότερα Galleries

LA MER – The Moisturising Soft Cream.

Δείτε περισσότερα Galleries

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief.

Δείτε περισσότερα Galleries

Bobbi Brown Extra, Hand Cream.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: serum προσώπου, ενυδατική κρέμα, ενυδάτωση, ενυδάτωση χειλιών, κρέμα χεριών, φθινόπωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα