Τί προβλέπουν τα άστρα από 10.10 έως 16.10.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να μαγέψετε με την τόλμη, το θάρρος και τη δύναμή σας, έχετε πάνω σας τα φώτα της δημοσιότητας, χάρη στην Πανσέληνο στο ζώδιό σας, η οποία σας εκτοξεύει ψηλά. Έχετε τη δημόσια προσοχή, νέες ευκαιρίες, ερωτικές ή επαγγελματικές έρχονται στο δρόμο σας, οτιδήποτε κάνετε τώρα είναι εμποτισμένο με τη θέρμη και το πάθος σας. Σε γενικές γραμμές, το ζώδιό σας είναι παρορμητικό και τολμηρό, έτσι κάνετε οτιδήποτε γεμίζει

την ψυχή σας, χωρίς να σας ενδιαφέρει αν αυτό θα ενοχλήσει τους άλλους ανθρώπους. Το φεγγάρι σάς ανεβάζει στην κορυφή, αφήνετε την έντονη προσωπικότητά σας να λάμψει, προβάλετε την αυθεντική ατομικότητά σας. Οι ανεξάρτητες σκέψεις σας και οι ενέργειές σας ανταμείβονται από αυτήν την Πανσέληνο. Αν δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αμέσως, μην πτοείστε και συνεχίστε να κάνετε τολμηρά βήματα προς τα εμπρός. Ίσως χρειαστεί να περάσουν έξι μήνες, για να δείτε καθαρά αυτό το λαμπρό φως στους ουρανούς.

Μερικές φορές, ακόμη και τα καλύτερα σχέδια μπορεί να πάνε στραβά και τώρα ο κυβερνήτης σας ο Άρης στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Ερμή, σας ζητά υπομονή και κουράγιο. Ίσως έχετε οργανώσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο στη δουλειά σας, όπως μια προαγωγή ή ένα νέο εγχείρημα, αλλά ένας ανώτερός σας ή οι συνθήκες της ζωής σας έχουν διαφορετική γνώμη. Ίσως κατά βάθος το ξέρατε εδώ και καιρό, αλλά το συνειδητοποιείτε τώρα. Χαλαρώστε και μην είστε ανυπόμονοι. Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα και θα χρειαστεί αγώνας και χρόνος για να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Παραδοθείτε στη βούληση του σύμπαντος και πετάξτε στα ύψη! Η Πανσέληνος στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, σας βοηθά να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τη μοίρα, ούτε και να αποκλείσετε κάποιους ανθρώπους από τη ζωή σας. Όμως μπορείτε να είστε υπεύθυνοι για τη δική σας ζωή, για τη δική σας πνευματική εξέλιξη. Απομακρυνθείτε από όσους σας παρεμποδίζουν να αναπτυχθείτε και θα δείτε να συμβαίνουν θαύματα στη ζωή σας. Βγείτε από το σκοτάδι και τις σκιές σας και καλωσορίστε ένα νέο, λαμπρό φως στη ζωή σας. Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να σας αποκαλύψει ένα σοφό άτομο, το οποίο θα μπορούσε να σας καθοδηγήσει στο σωστό δρόμο στη νέα πορεία σας.

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, καθώς ο Άρης στον επεκτατικό ένατο οίκο σας σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ερμή. Εξοργίζεστε με το παραμικρό, γίνεστε αθυρόστομοι, τα βάζετε με το σύμπαν! Από τη μία πλευρά, είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας, να ζήσετε μια περιπέτεια μέσα από ένα ταξίδι, να βυθιστείτε σε μια πνευματική μελέτη ή να τολμήσετε ένα ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Ωστόσο, οι ασήμαντες λεπτομέρειες και τα καθήκοντα μπορεί να βάλουν φρένο στα μεγάλα σας όνειρα. Ίσως σκέφτεστε τη δουλειά σας, τον προϋπολογισμό σας ή ποιος θα αναλάβει τη φροντίδα του σκύλου σας, ενώ είστε μακριά ή κάνετε υπερωρίες στο γραφείο. Υπάρχει λύση, αλλά δε θα τη βρείτε με το θυμό και την οργή. Αναλύστε τα πάντα και καλύψτε τα κενά ζητώντας υποστήριξη. Για παράδειγμα, ένας συνάδελφος μπορεί να αναλάβει κάποιες από τις υποχρεώσεις σας ενώ ταξιδεύετε ή ένας φίλος να φροντίσει το σκύλο σας όσο είστε στο γραφείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλοι για έναν και ένας για όλους! Η Πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και των συνεργατικών εγχειρημάτων, φέρνοντας στο προσκήνιο μια ομαδική προσπάθεια. Ψάχνετε καιρό την ομάδα των ονείρων σας; Αν ναι, τα γεγονότα που θα συμβούν μέσα στους προσεχείς έξι μήνες θα σας φέρουν σε επαφή με άτομα που μιλούν στις αξίες και τα ιδανικά σας. Τώρα έχετε έναν καλό λόγο για να γιορτάσετε μια ομαδική νίκη και ξεσηκώνετε με τη θέρμη και το πάθος σας τους φίλους σας για διασκέδαση, κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγετε από τη συνήθη ρουτίνα σας. Ίσως γίνετε ο ηγέτης μιας ομάδας, νιώθετε μέσα σας ότι προορίζεστε για μεγάλα πράγματα. Μην αφήνετε κάποιους ανθρώπους να βάλουν φρένο στα μεγάλα σας σχέδια.

Ξεκινήστε να ψάχνετε από τώρα νέες φιλίες και θα μπορούσατε να βρείτε έναν πιστό νέο φίλο μέσα στους προσεχείς έξι μήνες. Ελέγξτε την οργή, το θυμό και το άγχος σας, είναι το μήνυμα του Άρη στον παθιασμένο και οικείο όγδοο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ερμή. Ανεπίλυτα ζητήματα του παρελθόντος στη σχέση σας, δημιουργούν ένταση, προκαλείτε χωρίς φόβο και τύψεις τον αγαπημένο σας. Νιώθετε εγκλωβισμένοι στα ζηλόφθονα, ακόμα και κακεντρεχή, συναισθήματά σας, γίνεστε αντιδραστικοί και είναι δύσκολο να σταματήσετε. Μην πυροδοτείτε τη φωτιά εκτοξεύοντας κατηγόριες και ύβρεις. Να έχετε ψυχραιμία και μην παίρνετε τα πράγματα τόσο προσωπικά. Αντίθετα, σκεφτείτε πώς θα φτάσει η σχέση σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Μπορείτε εύκολα να χαθείτε στη συζήτηση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αρκεί να μην πιέζετε τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προβάλετε όλα αυτά τα μυστικά ταλέντα σας, επιδείξτε τι είστε ικανοί να κάνετε, είναι η παρότρυνση της Πανσελήνου στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Τίθεστε επικεφαλής ενός ομαδικού έργου, λαμβάνετε επευφημίες και αναγνώριση, όλοι σας θαυμάζουν και σας επαινούν για τη σκληρή δουλειά σας, απολαμβάνετε μια γλυκιά επαγγελματική επιτυχία. Μια ηγετική θέση σας περιμένει τους προσεχείς έξι μήνες, η δημιουργικότητά σας αναγνωρίζεται και νιώθετε ότι έχετε κερδίσει επάξια αυτήν τη θέση. Bonus: με την πάροδο των επόμενων μηνών, θα συνεχίσετε να ανεβαίνετε υψηλότερα. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας κρατήσει! Και μια συμβουλή: Συμπεριφερθείτε στους άλλους στο χώρο της εργασίας σας με σεβασμό και μη λειτουργείτε αυστηρά επαγγελματικά. Προωθήστε μια φιλική και υποστηρικτική ατμόσφαιρα με τους συνεργάτες και τους υφισταμένους σας και θα έχετε οφέλη.

Μια οικογενειακή διχόνοια ή προστριβή με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας έρχονται στο προσκήνιο, καθώς ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, βρίσκεται σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ερμή. Θα μπορούσατε να γίνετε αχαρακτήριστα παρορμητικοί και επιθετικοί στα λόγια σας, ίσως ακόμη να είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα, επειδή βαδίζετε χωρίς να προσέχετε τα βήματά σας. Μια σημαντική σας σχέση είναι η αιτία της σύγκρουσης, καθώς είτε είστε ανυπόμονοι με τον αγαπημένο σας ή ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο επεμβαίνει στη ζωή σας και θέλει να την κατευθύνει. Μην αφήνετε ελεύθερη όλη αυτήν την έντονη επιθετική ενέργεια που κρύβεται μέσα σας και μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας εκνευρίζουν και σας αγχώνουν.

ΛΕΩΝ

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στη ζωή σας χάρη στην Πανσέληνο που φωτίζει τον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας. Αναζητάτε την περιπέτεια και την περιπλάνηση, είστε τολμηροί και παίρνετε ρίσκα για να αλλάξετε ό,τι δε λειτουργεί στη ζωή σας. Το φεγγάρι σας ανοίγει ένα παράθυρο σε νέες εμπειρίες, ίσως μέσα από ένα μακρινό ταξίδι ή μια νέα γνώση, που οδηγεί στην πνευματική σας ανάπτυξη. Να είστε έτοιμοι να διασχίσετε τα εθνικά σας σύνορα μέσα στους προσεχείς έξι μήνες. Επεκτείνετε την ακτίνα της αναζήτησής σας σε όλα αυτά που κάνετε, καθώς εκπληρώνονται οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας μέσα από άτομα που συναντάτε πέρα ​​από την πόλη σας.

Σπάστε την αλυσίδα της ρουτίνας και της πλήξης, είναι το αίτημα του Άρη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σε ένα τετράγωνο με τον Ερμή. Ίσως είστε κολλημένοι σε μια έμμονη σκέψη ή έχετε υπερβολικές ανησυχίες σχετικά με το πώς θα πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή πως θα χειριστείτε το βαρύ φόρτο της εργασίας σας. Όποια και αν είναι η περίπτωση, είναι πιθανό να νιώσετε τα σημάδια του στρες στο σώμα σας. Πριν επιτεθείτε σε κάποιον που δε σας φταίει, φροντίστε να εκτονώσετε την επιθετικότητά σας στο γυμναστήριο. Αναλογιστείτε επίσης τη θετική συναισθηματική ενέργεια που θα λάβετε από ένα μασάζ ή μια συνεδρία spa. Ίσως ακόμα σκεφτείτε να κάνετε μερικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας και τις διατροφικές σας συνήθειες, ξεκινώντας δίαιτα. Αποφύγετε όμως τη στέρηση και επικεντρωθείτε στην αντικατάσταση και όχι στην περικοπή των γευμάτων. Αντί να ξυπνάτε με έναν εσπρέσο και κρουασάν, δοκιμάστε πράσινο τσάι και γιαούρτι με φρούτα. Διαλέξτε μια χούφτα αμύγδαλα αντί για κουλούρια. Έτσι, δε θα σταματήσετε τη δίαιτα, αλλά και θα νιώσετε γεμάτοι ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι ανάβει τη φωτιά σας; Η Πανσέληνος στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, φέρνει στο προσκήνιο την αισθησιακή και παθιασμένη πλευρά σας. Φοράτε το πιο ερωτικό σας χαμόγελο και αφοπλίζετε το αντικείμενο του πόθου σας ή απλά φροντίζετε τον εαυτό σας καθήμενοι στον καναπέ σας και απολαμβάνοντας τη μοναξιά σας. Αυτή η Πανσέληνος είναι η κορύφωση των γεγονότων ή των επιθυμιών που έχουν αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών. Το πιο σημαντικό; Βγαίνετε από τη γκρίζα ζώνη (εκτός αν μιλάμε για τις… πενήντα αποχρώσεις του γκρι…)! Από τώρα και για τους προσεχείς έξι μήνες, έχετε τη δυνατότητα να εξελίξετε μια σχέση, να νιώσετε πιο οικεία ή ακόμα και να είστε επίσημα μαζί.

Είστε στο προσκήνιο και αγωνίζεστε για τα φώτα της δημοσιότητας, χάρη στον Άρη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή, σας κάνει να αναζητάτε την αναγνώριση και τις επευφημίες με έπαρση και αλαζονικό τρόπο, θέλετε όλοι να υποκλιθούν στα ταλέντα σας και τις ικανότητές σας. Δυστυχώς τώρα, οι άνθρωποι δε θα θέλουν να ακούσουν τα μεγάλα εγχειρήματά σας, ούτε και θα αποδεχτούν εύκολα τις νέες ιδέες σας. Μπορεί να αισθανθείτε εξοργισμένοι με τη συμπεριφορά τους ή τη διάσταση απόψεων και αξιών. Εστιαστείτε σε ό,τι έχετε να δημιουργήσετε και μην αναζητάτε τώρα τα χειροκροτήματα και τους επαίνους, μόνο με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε γρήγορα το κοινό σας. Στη σχέση σας, δε θα είναι εύκολο να συμφωνήσετε σε μια κατάσταση που έρχεται σε σύγκρουση με τις βασικές προτεραιότητές σας. Αφήστε την ένταση να σιγοβράζει και αν χρειαστεί, εκτονώστε την στο γυμναστήριο.

ΖΥΓΟΣ

Ο αριθμός «δύο» είναι ο τυχερός αριθμός σας, χάρη σε μια φωτεινή Πανσέληνο στον Κριό και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Θα μπορούσατε να επισφραγίσετε οριστικά μια συμφωνία για μια σημαντική συνεργασία ή να γνωρίσετε την αγάπη των ονείρων σας ή να αποφασίσετε να μετατρέψετε μια περιστασιακή σχέση σε μια καλόπιστη δέσμευση. Από την αντίθετη πλευρά, μπορεί εντελώς παρορμητικά να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να φύγετε από κάποιον/α που είναι απρόθυμος να δεσμευτεί, όσο κι αν εσείς αγωνίζεστε για την οικειότητα και τη δέσμευση. Όποια και αν είναι η περίπτωση, οι σημαντικές σχέσεις σας υπόκεινται σε μια καταλυτική αλλαγή τους προσεχείς έξι μήνες, έτσι αφήστε τις να εξελιχθούν και μην εξαναγκάζετε τις καταστάσεις, όντας κολλημένοι σε ένα παλιό δυσλειτουργικό μοτίβο.

Ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ερμή, σας ζητά να αγωνιστείτε για την ηρεμία στο σπίτι σας, αλλά και να πάρετε την πρωτοβουλία να πλησιάσετε ένα στενό φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας, αν οι σχέσεις σας είχαν διαταραχθεί. Προσεγγίστε τους και θα αλλάξει αυτή η σχέση προς το καλύτερο. Αν αισθάνεστε λύπη επειδή έχετε χάσει ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή απλά δεν έχετε γαλήνη και ηρεμία στο σπίτι σας ή την τέλεια οικογένεια που θα θέλατε, απευθυνθείτε σε κάποιον από τον κοινωνικό κύκλο σας και θα σας βοηθήσει να μην αισθάνεστε μόνοι, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό ήσασταν αποξενωμένοι από τους αγαπημένους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακολουθήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, είναι η παρότρυνση της Πανσελήνου στον έκτο οίκο σας, της υγείας, η οποία σας δίνει το έναυσμα να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και να ενδιαφερθείτε για την υγεία και την ευεξία σας. Μπορεί να ξεκινήσετε δίαιτα, να πάτε στο γυμναστήριο, να αγωνιστείτε για μια ακόμη καλύτερη υγεία. Βάζετε περισσότερη κίνηση στη ζωή σας, προσθέτετε περισσότερα φρέσκα και υγιεινά προϊόντα στο πιάτο σας και προγραμματίζετε όλες τις εξετάσεις σας. Θα έχετε την πειθαρχία για να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού μέσα στους προσεχείς έξι μήνες.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι στην εργασία σας ή με τις καθημερινές υποχρεώσεις σας, οπότε φροντίστε να έχετε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Έχετε μια μανία να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά δυστυχώς δε θα καταφέρετε τελικά να κάνετε τίποτα, καθώς ο Άρης στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας βρίσκεται σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ερμή. Αγχώνεστε και εκνευρίζεστε με τα πολλά ραντεβού, τα θελήματα και τις κοινωνικές υποχρεώσεις. Μπορεί να βιάζεστε να τα τελειώσετε όλα γρήγορα για να χαλαρώσετε, αλλά τρέχετε μόνοι σας κι αυτό παρεμποδίζει τον ελεύθερο χρόνο σας και τη διασκέδασή σας. Αναθέστε καθήκοντα σε κάποιον που μπορεί να τα εκπληρώσει αποτελεσματικά και μην κάνετε οτιδήποτε από αγγαρεία. Έχετε καιρό να μάθετε νέα από έναν φίλο σας ή τον/την αδελφό/ή σας; Προσκαλέστε τους σε μια συνάντηση ή μιλήστε από το τηλέφωνο ή πάτε ένα σύντομο ταξίδι μαζί, έχετε τόσες πολλές ιστορίες να ακούσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα λαμπρό φως σας στέλνουν τα αστέρια στην αγάπη, νιώθετε πεταλούδες στο στομάχι σας χάρη στην Πανσέληνο στον φλογερό Κριό και τον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Ευχαριστήστε το φεγγάρι για αυτήν την άμεση εκπλήρωση των επιθυμιών της καρδιάς σας. Τώρα αποσαφηνίζετε τι θέλετε και πού βρίσκεστε στην ερωτική σας ζωή και τι απλά δεν κάνει για σας πια. Είστε έτοιμοι να χαρίσετε την καρδιά σας σε ένα φλογερό άτομο που ανάβει τον πόθο σας με ένα βλέμμα του. Μια νέα ιστορία αγάπης διαφαίνεται στον ορίζοντα, που φωτίζει την ψυχή και το μυαλό σας. Επιπλέον, αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να σας φέρει μια αναμενόμενη από καιρό φήμη και δόξα.

Ζητήματα που αφορούν χρήματα και αξίες έρχονται στο προσκήνιο και αναδεύουν την οργή και την αγανάκτησή σας, καθώς ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, βρίσκεται σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ερμή. Συζητήσεις που έχουν στόχο τα οικονομικά και τις αξίες δημιουργούν αντιπαραθέσεις, η συμφωνία τώρα δε θα είναι εύκολη, ιδίως αν κάποιοι φίλοι σας ή μια σημαντική σχέση σας ποδοπατούν τη γενναιοδωρία σας. Η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη είναι επίσης ένα άλλο σημαντικό ζήτημα που έρχεται στο προσκήνιο τώρα. Εξετάστε τον τρόπο που μιλάτε, γιατί τα λόγια σας είναι που αντικατοπτρίζουν τις αξίες σας. Μην κατηγορείτε τους άλλους και εστιάζεστε στην αρνητικότητα ή κάνετε μικροπρεπείς δηλώσεις, στηριζόμενοι στην αυτοπεποίθησή σας. Αν νιώθετε ότι έχετε διαφορετικές αξίες με κάποιους φίλους σας, δε χρειάζεται να τους πείσετε ότι οι δικές σας απόψεις είναι οι σωστές, απλά ασχοληθείτε με τις αποκλίνουσες απόψεις των φίλων σας, στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πόσο κοντά και οικεία νιώθετε με τους αγαπημένους σας; Θαλπωρή και ζεστασιά είναι αυτό που θα προτιμούσατε τώρα, χάρη στην Πανσέληνο στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Το σπίτι και η οικογένεια θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, στο πλαίσιο της παρούσας Πανσελήνου. Το φεγγάρι σας εμπνέει να αναμορφώσετε το χώρο σας, έτσι ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες του τρόπου ζωής σας. Αν είχατε εδώ και καιρό στο μυαλό σας μια αγορά σπιτιού ή μια μετακίνηση ή μετεγκατάσταση, μέσα στους προσεχείς έξι μήνες βρίσκετε το σπίτι των ονείρων σας ή ίσως φύγετε από την πόλη σας ή ακόμα και από την πατρίδα σας.

Ο Άρης στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής σας ταυτότητας, σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ερμή, σας κάνει διεκδικητικούς και καυστικούς στην επικοινωνία, προσπαθείτε να επιβάλετε μερικές από τις μεγάλες ιδέες σας. Είστε έξυπνοι και κανείς δεν το αμφισβητεί, αλλά μην απορρίψετε κάποια άτομα επειδή οι απόψεις τους δεν είναι πρακτικές. Ο Ερμής μπορεί να σας βοηθήσει να πουλήσετε το όραμά σας με έναν τρόπο που έλκει τους ανθρώπους, αλλά ο Άρης σάς ζητά να χαμηλώσετε τις απαιτήσεις σας. Αν είστε δυσαρεστημένοι με τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων ή νιώθετε πίεση εξαιτίας της υπέρμετρης αίσθησης του καθήκοντος, βάλτε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο μόνο για σας, είτε για να πάτε για τρέξιμο ή ακόμα και για ένα σύντομο ταξίδι. Με αυτόν τον τρόπο θα εκτονώσετε την οργή σας, αλλά και θα ηρεμήσετε από όσους σας αγχώνουν. Δεν χρειάζεται πάντα να είστε υπεύθυνοι για όλους και όλα, τη στιγμή μάλιστα που δε θέλετε πραγματικά να είναι κανένας γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε βρει το άλλο σας μισό; Αν ναι, παίξτε, γελάστε, διασκεδάστε, φέρτε πίσω τη χαρά και την ελαφρότητα στη σχέση σας, είναι η παρότρυνση της Πανσελήνου στον χαρούμενο και ανέμελο τρίτο οίκο σας. Μήπως έχετε τον τελευταίο καιρό στο μυαλό σας να κάνετε ένα ταξίδι ή να γράψετε τα απομνημονεύματά σας; Τώρα είναι η ώρα να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε με ένα συγκεκριμένο σχέδιό σας. Προβάλετε τις ιδέες σας, είστε δυναμικοί στις απόψεις σας, έχετε τρανταχτά επιχειρήματα σε κάθε συζήτηση που κάνετε και την ορμή και το πάθος να μεταδώσετε τις ιδέες σας και να κάνετε τους άλλους να τις αποδεχτούν.

Επικεντρωθείτε στον προσδιορισμό των πιο άμεσων επιθυμιών σας και κάντε το πρώτο βήμα, οι στόχοι σας θα ολοκληρωθούν σε έξι μήνες από τώρα. Ο Άρης στο δωδέκατο οίκο σας, της συμπόνιας και της θεραπείας, σε ένα δύσκολο τετράγωνο με Ερμή, δημιουργεί μια νωχελικότητα, δε θέλετε τίποτα άλλο από το να χαλαρώσετε στο κρεβάτι σας όλη την ημέρα, αλλά ίσως κληθείτε να στηρίξετε έναν φίλο που έχει την ανάγκη σας ή πρέπει να πάτε σε μια κοινωνική εκδήλωση, την οποία δεν μπορείτε να αρνηθείτε. Έτσι, η επιθυμία σας για χαλάρωση και ξεκούραση παραμένει ανεκπλήρωτη, ίσως ακόμα νιώσετε πίεση και άγχος που δεν μπορείτε να κάνετε το δικό σας. Από τη θετική πλευρά, η φαντασία σας παίρνει φωτιά διαμέσου μιας εμπνευσμένης συνομιλίας, έρχονται στο προσκήνιο οι καλλιτεχνικές και δημιουργικές τάσεις σας. Ακούστε μουσική, διαβάστε ένα βιβλίο ή απλώς κάντε έναν περίπατο, κατά προτίμηση κοντά σε νερό, με αυτόν τον τρόπο η διαίσθησή σας θα σας στείλει σημαντικά μηνύματα για τη ζωή σας. Η απάντηση για κάτι που σας απασχολεί μπορεί να βρεθεί ακόμη και μέσα από ένα βιβλίο ή μια συζήτηση, οπότε να είστε σε εγρήγορση.

ΙΧΘΥΣ

Έχετε τόλμη και μεγάλη δύναμη για να αναδιαμορφώσετε τον προϋπολογισμό σας, χάρη στην Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Αν έχετε εδώ και καιρό αγωνιστεί για τη βελτίωση της επιχείρησής σας, απολαμβάνετε τώρα τα κέρδη σας. Το φεγγάρι θα μπορούσε να σας φέρει απροσδόκητα χρήματα ή μια απίστευτη ευκαιρία για δουλειά ή τουλάχιστον κάποια αξιοσημείωτη πρόοδο στην καριέρα σας. Εάν δεν μπορείτε να αυξήσετε το μισθό σας, ίσως καταφέρετε να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους για τον εαυτό σας και έναν πιο τιμητικό τίτλο. Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι του ζωδίου σας μπορεί να αποφασίσετε να αποχωρήσετε από μια σχέση ή εργασία που απλά δεν αντανακλά τις αξίες σας και την αληθινή κατεύθυνση της ψυχής σας.

Κάνετε τώρα πιο συνετή διαχείριση των χρημάτων σας, αναδιοργανώνετε τον προϋπολογισμό σας ή επενδύετε κάποια από τα χρήματά σας, για να δείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας σε έξι μήνες από τώρα. Κάνετε καλή χρήση της τεχνολογίας; Ο Άρης στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της τεχνολογίας, σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ερμή, σας ζητά να προσέξετε τον τρόπο που μεταδίδετε τις ιδέες σας στα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως να μη λογοκρίνετε τις σκέψεις και τις ιδέες των άλλων. Κανείς δεν αποδέχεται οποιαδήποτε αρνητική αντίδραση, έτσι είναι καλύτερο να έχετε μια συνεργατική προσέγγιση, ακόμα κι αν διαφωνείτε με κάποιους. Επίσης, αν κάποιοι φίλοι σας σάς εναντιώνονται, μην επιτίθεστε, όταν δουν ότι είστε μια χαρά, θα ηρεμήσουν και κατά πάσα πιθανότητα θα έρθουν προς εσάς. Επίσης, μην πιέζετε τον αγαπημένο σας να γνωρίσει τον κοινωνικό κύκλο σας.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 10.10 έως 16.10.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, φως, αρης, συγκεκριμένο, βγείτε, νέα, λύση, bonus, spa, κινηση στους δρομους, διαιτα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ομαδα διας, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, αποτελεσματα, βγείτε, επιθυμιες, βημα, γνωμη, γνωση, δουλεια, εργασια, ηγετης, θαυματα, θαρρος, καριερα, μουσικη, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, πιεση, πλαισιο, ρωμη, τηλεφωνο, υγεια, φρουτα, φως, ωρα, αγαπη, αγορα σπιτιου, αγορα, αγχος, αμυγδαλα, απλα, αστερια, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, βιβλιο, βλεμμα, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γιαουρτι, δευτερο, δυναμη, δυνατοτητα, δυστυχως, δειτε, δηλωσεις, δικη, διχονοια, δοξα, δικτυα, εγρηγορση, εγχειρημα, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εβδομαδα, εμμονη, ενεργεια, εξετασεις, εξελιξη, εξι, επικοινωνια, επιτυχια, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ερχονται, ευεξια, εναυσμα, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ζωνη, ιδεες, υπομονη, ηρεμια, θαλπωρη, οικο, κεφαλαιο, κινηση, κρουασαν, λεπτομερειες, λυπη, λύση, λογια, λογο, μακρια, μασαζ, μηνυματα, μηνες, μοιρα, μοναξια, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νερο, νικη, ξεκουραση, ομαδα, παντα, ογδοο, οικογενεια, οντας, οραμα, ορμη, παθος, πειθαρχια, πρασινο τσαι, ψυχη, ραντεβου, συγκεκριμένο, συζητηση, σημαδια, σκεψεις, σωμα, σπιτι, σχεδια, σχεδιο, τετραγωνο, τυψεις, τσαι, τολμη, τρεξιμο, φαντασια, φεγγαρι, φταιει, φτερα, φημη, χαμογελο, χατζηβασιλειου, χρονος, χαρα, ψυχραιμια, ομορφα, ωρες, αγωνας, αλυσιδα, ασφαλεια, βηματα, bonus, φιλοι, γινετε, ιδιαιτερα, καρδια, κρεβατι, μελετη, οργη, spa, σωστο, ταξιδι, τυχερος, υγειας, ξυπνατε
Τυχαία Θέματα