Αξέχαστα beauty looks από το Sex & the City

Είναι ίσως μία ταινία που θα συζητάμε για πολλά χρόνια ακόμα. Μπορούμε να πούμε ότι άλλαξε τα δεδομένα της μόδας και επέβαλε τις δικές της τάσεις. Ο λόγος για τις τέσσερις πρωταγωνίστριες του Sex & the City. Η Charlotte, η Miranda, η Samantha και φυσικά η κύρια πρωταγωνίστρια Carrie Bradshaw απελευθέρωσαν το γυναικείο στιλ, απέδειξαν ότι με ένα επιτυχημένο mix & match, μπορεί κάθε γυναίκα να μεταμορφωθεί σε fashionista και μας ενέπνευσαν για νέα, ανανεωμένα looks.
Εμείς δεν μείναμε μόνο στο στιλ τους, επιλέξαμε να αναλύσουμε και το beauty look τους. Μελετήσαμε με λεπτομέρεια κάποια από τα αξέχαστα μακιγιάζ των πρωταγωνιστριών και σας τα παρουσιάζουμε με κάθε λεπτομέρεια, για να μπορέσετε να τα αντιγράψετε. Μην ξεχνάτε ότι πάντα το μυστικό τους ήταν περιποιημένο μαλλί, ενυδατωμένη επιδερμίδα και μακιγιάζ προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους αλλά και στο στιλ που έχουν επιλέξει!
Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η mini αναδρομή θα σας κάνει να θέλετε να ανανεώσετε το beauty look στους νόμους που δίδαξε η Carrie, η Miranda, η Charlotte και η Samantha!

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Girly διάθεση, με makeup σε ανοιχτή απόχρωση, ροζ χείλη και μάγουλα και ελαφρώς τονισμένες τις ρίζες των άνω βλεφάρων της με ανοιχτό καφέ μολύβι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία διαφορετική και in-fashion νύφη, σε σχέση με αυτές που έχουμε συνηθίσει. Κόκκινα χείλη και μαύρο eyeliner συνδυασμένα με ροζ-fresh μάγουλα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα πρωινό μακιγιάζ με άχρωμα χείλη, ροζ μάγουλα και τονισμένα μάτια με μαύρο μολύβι στις άνω και κάτω εσωτερικές ρίζες ων βλεφάρων της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Παρατηρήστε και τις τέσσερις πρωταγωνίστριες. Το μυστικό τους είναι ότι συνδύαζαν πάντα το στιλ τους με το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Καφέ-φυσικό ρουζ και χείλη σε φυσική καφέ απόχρωση. Το μαύρο eyeliner στις άνω ρίζες των βλεφάρων της κάνει πιο εντυπωσιακό το beauty look της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κι όμως η Carrie Bradshaw είχε την τάση να κάνει τα μάτια της να δείχνουν ακόμα πιο μικρά απ’ότι ήδη είναι. Με αυτόν τον τρόπο όμως πετύχαινε να έχει ένα πιο εντυπωσιακό, γατίσιο και sexy βλέμμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το αγαπημένο της μακιγιάζ περιλαμβάνει καφέ μάγουλα και χείλη και τονισμένες τις άνω ρίζες των βλεφάρων της με μολύβι ή eyeliner!

Δείτε περισσότερα Galleries

Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε ότι πάντα και όλες τους είχαν περιποιημένα μαλλιά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για το Παρίσι επέλεξε φυσικά χείλη και μάγουλα και ελαφρώς τονισμένα μάτια με καφέ μολύβι αυτήν την φορά. Ο όγκος στα σγουρά μαλλιά της πρόσθετε bonus στην φυσική ομορφιά της!

Δείτε περισσότερα Galleries

Cateye βλέμμα που κόβει την ανάσα. Τονισμένες άνω ρίζες των βλεφάρων της με μαύρο μολύβι ή eyeliner, καφέ φυσικό μολύβι στις εσωτερικές, κάτω ρίζες των βλεφάρων της, άχρωμα χείλη σε ροζ απόχρωση στα χείλη και ζεστή ροζ απόχρωση στα μάγουλα!

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Miranda. Ισιωμένα μαλλιά, που αναδεικνύουν το καρέ κούρεμα, φυσικά καφέ μάγουλα και χείλη και τονισμένα μάτια με μαύρο eyeliner, στις άνω ρίζες των βλεφάρων της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Charlotte, επέλεγε πάντα ένα natural makeup look για να διατηρήσει την γλυκύτητα και την κομψότητά της.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Carrie Bradshaw cateye, cateye look, Charlotte, makeup looks, Miranda Kerr, naturan beauty, Samantha, Sex and the City, sex and the city beauty looks, μακιγιάζ, τονισμένο βλέμμα, φυσικό μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Jenny.gr