Η δύναμη της διαχρονικής ομορφιάς από τη Shiseido

Όπως ακριβώς το σώμα σας, έτσι και το δέρμα σας έχει το δικό του σύστημα άμυνας για να προστατεύεται από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, το συναισθηματικό stress και τη γήρανση, παράγοντες που όχι μόνο αποδυναμώνουν το δέρμα αλλά καταστρέφουν και την όψη του.

Η λύση έρχεται από τους ερευνητές της Shiseido και ονομάζεται Ultimune, το οποίο δεν επανορθώνει απλά τις ορατές ατέλειες. Είναι το πρώτο προϊόν που ενισχύει τις πολλαπλές δυνάμεις άμυνας του δέρματος για αντίσταση,

προστασία, ανάπλαση και περαιτέρω ενδυνάμωση ενάντια στους επιβαρυντικούς παράγοντες. Είναι η δύναμη που χρειάζεται το δέρμα σας για να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το ULTIMUNE ενεργοποιεί 4 δυνάμεις:

ΑντίστασηΠροστασίαΑνάπλασηΕνδυνάμωση

Με το Ultimune το δέρμα σας αποκτά και πάλι την απόλυτη, διαχρονική ομορφιά: τέλεια, αψεγάδιαστη επιδερμίδα, χωρίς προβλήματα, που λάμπει από ομορφιά και υγεία και έχει απαλλαχτεί από όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης. Με το Ultimune, γυναίκες κάθε ηλικίας και με κάθε τύπο δέρματος μπορούν να αφυπνίσουν τις κρυφές, ανεκμετάλλευτες δυνατότητες της επιδερμίδας τους.

Η νέα τελετουργία περιποίησης:

1. Προετοιμάστε το δέρμα σας για την καθημερινή του ρουτίνα περιποίησης. Δύο βήματα: – Καθαρίστε για να αφαιρέσετε όλες τους ρύπους και τα ίχνη του μακιγιάζ. – Χρησιμοποιήστε το softener για να απαλύνετε την εξωτερική στιβάδα του δέρματος και να βελτιώσετε την απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης.

2. Ενεργοποιήστε το σύστημα πολλαπλής ενδυνάμωσης του δέρματος. Χρησιμοποιήστε το Ultimune, το αποκλειστικό προϊόν από τη Shiseido, για να καταπολεμήσετε όλες τις ορατές φθορές.

3. Διορθώστε με τη σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος που είναι κατάλληλη για τον τύπο της επιδερμίδας σας: ορός, κρέμα ημέρας /νύκτας, κρέμα ματιών. Εφόσον χρειάζεται,μπορείτε να προσθέσετε ένα προϊόν φροντίδας για συγκεκριμένες ανησυχίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα