Αυτό είναι το μόνο κομμάτι που θα χρειαστείτε το weekend

Είναι αυτονόητο ότι τα Σαββατοκύριακα τα εκμεταλλευόμαστε με κάθε τρόπο και, όσον αφορά τις εμφανίσεις μας, αυτό το καταφέρνουμε επιλέγοντας ρούχα και τάσεις που δεν απαιτούν πολλή σκέψη ή κόπο. Επειδή λοιπόν το τελευταίο που θέλουμε είναι να περνάμε τα weekends μας μπροστά σε μια ντουλάπα μονολογώντας «δεν έχω τίποτα να φορέσω», κομμάτια όπως η τζιν σαλοπέτα έρχονται να μας βγάλουν από αυτό το στιλιστικό αδιέξοδο.

Tops με τα οποία μπορείτε να την ταιριάξετε, αξεσουάρ που μπορείτε να προσθέσετε

και στιλιστικά tricks για να κάνετε τη σιλουέτα σας πιο ενδιαφέρουσα και stylish είναι οι μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη σαλοπέτα το key item των looks σας για το Σαββατοκύριακο (και όχι μόνο). Δείτε παρακάτω και εμπνευστείτε!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ένα ριγέ top σε στιλ μαρινιέρας και τα αγαπημένα σας λευκά sneakers, συνθέτουν το πιο χαλαρό και stylish weekend look, αν συνδυαστούν με μια denim σαλοπέτα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα top με ruffles και βολάν θα κάνει ακόμα και αυτό το casual κομμάτι να δείχνει ιδιαίτερα ρομαντικό και chic.

Δείτε περισσότερα Galleries

Υιοθετήστε τη λογική denim on denim και φορέστε ένα αμάνικο τζιν πουκάμισο μέσα από τη σαλοπέτα σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε τη τζιν σαλοπέτα σας με vintage στρογγυλά γυαλιά και ένα basic top από μέσα για το πιο relaxed weekend στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Προσθέστε ένα blazer σε περίπτωση που έχετε ένα επίσημο ραντεβού ή κάποιο κάλεσμα για dinner. Αλλάζει αυτόματα όλο το look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δώστε έμφαση στη μέση σας δένοντας ένα φουλάρι στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο θα τονίσει τη σιλουέτα σας με super sexy τρόπο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα ημιδιάφανο top θα προσθέσει την απαραίτητη θηλυκή πινελιά και θα αλλάξει όλο το ύφος της τζιν σαλοπέτας σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα εσώρουχα που είναι διακριτά μέσα από α ρούχα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της φετινής χρονιάς. Φορέστε ένα θηλυκό bustier μέσα από το jumpsuit σας για ελεγχόμενα sexy αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε ένα animal print κομμάτι μέσα από τη σαλοπέτα σας, μια κίνηση που θα σας απαλλάξει από την ανάγκη των αξεσουάρ καθώς αρκεί για να εντυπωσιάσει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το λευκό T-shirt, τέλος, είναι πάντα μια safe και all time classic επιλογή για να ταιριάξετε με οποιοδήποτε denim κομμάτι.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: casual looks, dungarees, overalls, Street Style, weekend style, ιδέες styling, τζιν σαλοπέτα, χαλαρές εμφανίσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα