Αυτή είναι η μόδα στη διακόσμηση γι αυτό το φθινόπωρο

Μπορεί να είμαστε ερωτευμένοι με το καλοκαίρι (και ποιος δεν είναι άλλωστε) αλλά κάθε εποχή έχει τα δικά της καλά και υπάρχει για να αγαπάμε ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι.

Αφού διανύουμε ίσως την πιο μελαγχολική εποχή του χρόνου, το Φθινόπωρο, είπαμε να σας δείξουμε μερικές όμορφες ιδέες και οικονομικούς τρόπους για να ανανεώσετε τους χώρους του σπιτιού σας σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Χρώματα

Τα

πολύ φωτεινά χρώματα αποτελούν πλέον παρελθόν (ειδικά τα σούπερ καλοκαιρινά) και στεφόμαστε πλέον προς πιο «μουντά» και «μυστηριώδη» χρώματα τα οποία χαρίζουν μια θαλπωρή και μια κομψότητα στο χώρο.

Αποχρώσεις του ροδί

Το ροδί είνα ένα γλυκό και μυστηριώδες χρώμα που το συναντάμε πιο σπάνια σε εσωτερικούς χώρους. Βάλτε το σε έναν τοίχο και συνδυάστε τον με μια πολυθρόνα, το καπέλο ενός φωτιστικού, διακοσμητικά μαξιλάρια, κουρτίνες και κλινοσκεπάσματα στην ίδια απόχρωση. Αν μάλιστα το βάλετε στην κρεβατοκάμαρά σας, θα κάνετε τον χώρο σας πιο ερωτικό. Γενικά πρόκειται για ένα χρώμα που αποπνέει κύρος και πολυτέλεια.

Αντικείμενα και έπιπλα με ματ χρυσές, ματ ροζ-χρυσό και ανοξείδωτες λεπτομέρειες

Δεν χρειάζεται να προβείτε σε μεγάλες αγορές που θα επιβαρύνουν το πορτοφόλι σας. Ένα side table με βάση ματ χρυσό – μπρούτζινο μπορείτε να το συμπεριλάβετε σε κάθε τύπου καθιστικό και είναι αρκετό αν το συνδυάσετε με ένα βάζο ή έναν καθρέφτη. Στην κουζίνα μπορείτε να διακοσμήσετε με παλιά χάλκινα οικιακά σκεύη και στην τραπεζαρία με ένα κεντρικό φωτιστικό σε μια από τις παραπάνω αποχρώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα