Η Kate Hudson μίλησε για την απόμακρη σχέση με τον βιολογικό της πατέρα

Η διάσημη ηθοποιός Kate Hudson άνοιξε την καρδιά της και μίλησε ανοιχτά για την σχέση με τον βιολογικό της πατέρα, Bill Hudson, στην ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern. Ο αδερφός της Oliver Hudson και η ίδια, είχαν δηλώσει ότι κάποτε για τον πατέρα τους ήταν σαν να μην υπήρχαν καθόλου στην ζωή του και αυτό ήταν

κάπως θλιβερό.

Η Kate κατά την διάρκεια της εκπομπής, παραδέχτηκε ότι παρότι δεν μπορούσε να κατανοήσει την συμπεριφορά του πατέρα της, στο τέλος τον συγχωρούσε. Πιστεύει ότι η συγχώρεση είναι κάτι περίπλοκο και ότι η κατάσταση αυτή είναι κάτι που θα το κουβαλάει ο πατέρας της για όλη του την ζωή. Επίσης, επαίνεσε την μητέρα της Goldie Hawn για την προστασία της από την διαδικασία του διαζυγίου μεταξύ των δύο γονέων.

Όταν ο παρουσιαστής, Stern, επισήμανε στην Kate την έλλειψη της πατρικής αγκαλιάς, εκείνη απάντησε ότι ο αγαπητός ηθοποιός του Hollywood και πατριός της Kurt Russell ήταν δίπλα της στα δύσκολα. Στο τέλος του θέματος αυτού, η λαμπερή Kate ανέφερε ότι δεν μιλάει καθόλου πια με τον βιολογικό της πατέρα και ολοκλήρωσε με αυτή την φράση «Everybody has their shit».

Keywords
Τυχαία Θέματα