#out for #what: Εφτά μέρες την εβδομάδα μέσα στο κέφι

Ελάτε να μετρήσουμε το χρόνο όχι με λεπτά ή δευτερόλεπτα, αλλά με πράγματα που έχουμε να κάνουμε. Όσο πιο όμορφα και ποιοτικά τόσο το καλύτερο. Αυτή την εβδομάδα τρέχουμε με τους τετράποδους συντρόφους μας, πηγαίνουμε για ένα διαφορετικό κυριακάτικο γεύμα με τα παιδιά μας, βλέπουμε θεατρικές παραστάσεις που μας κάνουν πλουσιότερες στο πνεύμα και μας χαρίζουν πολλά πολλά γέλια και φυσικά γινόμαστε και πάλι μικροί βλέποντας στη μικρή μας οθόνη μία ταινία όλο…περιπέτεια αλά animation.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Πρεμιέρα
της παράστασης "Για Όνομα..."

Η πολυσυζητημένη σύγχρονη κωμωδία των Mathieu Delaporte και Alexandre de la Patellière «ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ…» που χειροκρότησαν περισσότεροι από 100.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αλίκη. Η σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αντώνης Λουδάρος.

Από 5 Οκτωβρίου στο θέατρο Αλίκη.

Δείτε περισσότερα Galleries Τα Τερατοκουτάκια

Ο καλός μήνας από την αρχή φαίνεται. Γι αυτό το Σάββατο, στην 1η Οκτωβρίου καθόμαστε όλοι η οικογένεια μαζί και βλέπουμε στο OTE CINEMA 1HD την χαριτωμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Τα Τερατοκουτάκια«. Άραγε θα καταφέρουν να σωθούν με τη βοήθεια του μικρού τους φίλου; Για να δούμε!

Δείτε περισσότερα Galleries O Brian Eno στη Στέγη

Ο Μπράιαν Ίνο είναι εδώ! Ο πατέρας της ambient μουσικής μάς καλεί να βυθιστούμε στην τρισδιάστατη ηχητική εμπειρία της νέας του ακουστικής εγκατάστασης, από 3 έως 23 Οκτωβρίου 2016, στη Στέγη. Με εννοιολογική αφετηρία τη βύθιση του Τιτανικού, τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τη διαρκή «τραμπάλα» του ανθρώπινου γένους ανάμεσα στην ύβρη και στην παράνοια, ο Μπράιαν Ίνο παρουσιάζει την ακουστική εγκατάσταση The Ship, συνδέοντας για πρώτη φορά σε έργο του τρεις από τις πιο σημαντικές πτυχές της πλούσιας καλλιτεχνικής παραγωγής του: την ambient μουσική, τις εγκαταστάσεις και την τραγουδοποιΐα.

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στις 19:00, ο Μπράιαν Ίνο θα βρεθεί στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης για μια συζήτηση σχετικά με τις ιδέες του για την τέχνη και την κοινωνία σήμερα.

Η είσοδος στην ομιλία είναι δωρεάν και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Δείτε περισσότερα Galleries Ταρτούφος ή Οι Απατεώνες

Η αρτivities και η ΚΙΒΩΤΟΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ παρουσιάζουν από τις 7 Οκτωβρίου 2016 στο θέατρο «ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ» τη σκοτεινή κωμωδία του Μολιέρου «Ταρτούφος ή Οι απατεώνες», σε διασκευή και σκηνοθεσία των Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια. Πρόκειται για μια σύγχρονη ανάγνωση του κλασικού έργου του Μολιέρου, σε νέα έμμετρη μετάφραση του βραβευμένου ποιητή Γιώργου Μπλάνα.

Ο Ταρτούφος, ένας ψευτοθρησκευόμενος μικροαπατεώνας που παρουσιάζεται ως υπέρμαχος της ενάρετης ζωής, φιλοξενείται από μια πλούσια, αστική οικογένεια του Παρισιού και διαταράσσει τις ενδοοικογενειακές σχέσεις επηρεάζοντας τον πατέρα της οικογένειας, Οργκόν. Παρόλες τις εκκλήσεις των υπολοίπων μελών της οικογένειας που προσπαθούν να τον πείσουν ότι ο Ταρτούφος είναι κατ’ επίφαση μόνο άνθρωπος της εκκλησίας, ο Οργκόν επιμένει ότι η παρουσία του μέσα στο σπίτι είναι προς όφελος ολόκληρης της οικογένειας.

Δείτε περισσότερα Galleries 3ο Run with your Dog

Μετά από δύο συνεχόμενες επιτυχίες το 2014 και το 2015, το Run with your dog γίνεται πλέον θεσμός και φέτος, τα Friskies® πραγματοποιούν το 3ο Run with your Dog στην Ελλάδα, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, 09.00-15.00, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Το 3ο Run with your Dog θα πραγματοποιηθεί στο Λόφο Πανί στον Άλιμο, υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου.

Η πρωτότυπη αυτή ψυχαγωγική εκδήλωση υποστηρίζει το έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας αφού για κάθε συμμετοχή, 20 γεύματα προσφέρονται από τα Friskies® για τη σίτιση των αδέσποτων σκύλων που φιλοξενεί. Φορέστε τα αθλητικά σας παπούτσια και ελάτε να αγωνιστείτε μαζί με το σκύλο σας σε ένα πρωτότυπο αγώνα!

Μπείτε τώρα στο www.runwithyourdog.gr, δηλώστε συμμετοχή και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα!

Δείτε περισσότερα Galleries Τις Κυριακές οι μικροί ροκάρουν

Κάθε Κυριακή, το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται γονείς και παιδιά, για να περάσουν μια μέρα γεμάτη με παιδικές δραστηριότητες και αυθεντική Rock ‘n’ Roll μουσική! Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πιο ξέγνοιαστη μέρα της εβδομάδας στον ιδιαίτερο χώρο του Hard Rock Cafe, να παίξουν και να γευτούν λαχταριστές γεύσεις, όπως finger food επιλογές του Bites menu, αλλά και ροφήματα και χυμούς. Όσο για τους μεγάλους της παρέας, δεν λείπουν τα πάντα ξεχωριστά cocktails του Hard Rock Cafe, καθώς και μη αλκοολούχες προτάσεις.

Οι μικροί μας ήρωες έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τον animateur του Hard Rock Cafe Athens που βρίσκεται εκεί κάθε Κυριακή από τις 13.30 έως τις 16.30, για να ψυχαγωγήσει τα παιδιά με face painting, κατασκευές με μπαλόνια, ζωγραφιές, καθώς και παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης!

Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και το Rock Shop, το κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ του Hard Rock Cafe. Όλα τα είδη είναι υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού, αναδεικνύοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της συλλογής ρούχων και αξεσουάρ του Hard Rock Cafe.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: animation ταινίες, OTE TV, Αιμίλιος Χειλάκης, θέατρο, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα