Tips για να εντάξετε μοντέρνα έπιπλα στην vintage διακόσμηση

09:01 3/2/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Αν η διακόσμηση του σπιτιού σας κατά κύριο λόγο αποτελείται από παλιά έπιπλα και επιθυμείτε μία μικρή αλλαγή, τότε σκεφτείτε με μία mix & match λογική με την οποία προκύπτουν δύο βασικά οφέλη. Πρώτον δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα αγοράζοντας όλα τα έπιπλα από την αρχή και δεύτερον θα ανανεώσετε το χώρο με βάση ενός από τα πιο κορυφαία trends της χρονιάς που θέλουν το vintage decor να συνυπάρχει με το μοντέρνο. Αυτό που μένει να κάνετε είναι να αποφασίσετε τι θα πετάξετε και τι όχι με βάση τη χρηστικότητα ή ακόμα και τη συναισθηματική

αξία που μπορεί να έχει για εσάς το οποιοδήποτε αντικείμενο.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φρεσκάρετε την παλιά πολυθρόνα με μία ταπετσαρία σε funky χρώμα και πλαισιώστε το παλιό ξύλινο έπιπλο με μοντέρνα posters.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κρατήστε το παλιό σαλόνι αλλάζοντας το χαλί και το coffee table. Ένα black & white poster θα χαρίσει ένα artistic ύφος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο vintage βελούδινος καναπές μπορεί να αναδειχθεί με μαξιλάρια σε μοντέρνα μοτίβα και χαρούμενα χρώματα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το vintage stand στην είσοδο του σπιτιού μπορεί να αποτελέσει ένα statement σημείο με την προσθήκη ενός industrial φωτιστικού.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα παλιό δωμάτιο αποκτά αξία με μικρές industrial πινελιές, όπως το ράφι και τη θήκη για τα περιοδικά. Επίσης το sheep skin πάνω σε μία παλιά πολυθρόνα προσδίδει περισσότερο στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν έχετε ένα παλιό ξύλινο έπιπλο που συνοδεύεται από ανάλογο τραπέζι με καρέκλες ανανεώστε μόνο αυτό προσθέτοντας παράλληλα ένα μοντέρνο φωτιστικό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αντίστροφα, αν δε θέλετε να πετάξετε το παλιό τραπέζι απαλλαγείτε από τις καρέκλες προσθέτοντας καινούριες στο χρώμα rose quarz που πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν. Για extra στιλ συνδυάστε το με ένα copper φωτιστικό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν ο χώρος δεν επιδέχεται σχεδόν καμία αλλαγή μπορείτε να προσθέσετε μία funky πινελιά βάφοντας με έντονο χρώμα τον μισό τοίχο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το παλιό ξύλινο έπιπλο με τα πιάτα και γενικά οι παλιές καρέκλες στην τραπεζαρία μπορούν να «ανακατευτούν» με μοντέρνες.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: διακόσμηση, έπιπλα, μοντέρνα, παλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα