Η ανοιξιάτικη μόδα έρχεται με τις δημιουργίες Diesel

13:02 2/2/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Μπορεί να μην είμαστε ακόμα έτοιμες να αποχωριστούμε τα μάλλινα κασκόλ και τα μπουφάν, όμως οι τάσεις της άνοιξης είναι ήδη εδώ και μας εμπνέουν με νέα σχέδια και χρώματα. Με urban στιλ και casual διάθεση, η συλλογή της Diesel για τη σεζόν Spring/Summer ’16 συνδυάζει αρμονικά κάποιες από τις βασικές τάσεις της επόμενη σεζόν, όπως, όπως τα digital prints και τα patchwork. Θηλυκές mini

φούστες, sweaters και πουλόβερ με έντονα χρώματα, deinm φορέματα αλλά και λεπτομέρειες όπως χάντρες και κεντήματα, συνθέτουν μια συλλογή που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι την άνοιξη για να εντάξουμε στη γκαρνταρόμπα μας τις δημιουργίες Diesel. Χάρη στα κλασσικά σχέδια που συμπεριλαμβάνονται στη νέα ατή συλλογή, μη διστάσετε να τα συνδυάσετε με το χειμερινό σας ντύσιμο! #dieselspringsummer16

Τη νέα συλλογή θα τη βρείτε στα Diesel Store Golden Hall, τηλ. 210 6837711, Diesel Store, Αγίας Σοφίας 12 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 221205.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Μια τάση που φαίνεται να συνεχίζεται και την άνοιξη, τα prints δίνουν χρώμα και ένταση σε sweaters και ζακέτες.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Τα denim patchwork αποτελούν μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή του total denim look, ενώ με τους σωστούς συνδυασμούς μπορούν να φορεθούν ακόμα και αυτή τη περίοδο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η urban αισθητική είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά της συλλογή Spring/Summer ’16 της Diesel.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Το χακί και τα militaire στοιχεία χαρακτηρίζουν τη μόδα της άνοιξης, και εμφανίζονται τόσο σε φούστες και φορέματα όσο και σε σακάκια και πανωφόρια.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: #dieselspringsummer16, casual outfits, Diesel

Keywords
Τυχαία Θέματα