Insta-love διαγωνισμός Jenny.gr: Κερδίστε ένα ζευγάρι χειροποίητες γόβες Stathis Samantas

15:04 2/2/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Your lucky number 39! Φοράς no39; Τότε μπορείς να είσαι η τυχερή που θα αποκτήσει ένα ονειρεμένο ζευγάρι χειροποιήτες γόβες του Στάθη Σαμαντά.

Καρδιές, αγάπη, δώρα… Κάθε χρόνο, οι μέρες πριν τη γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου έχουν κάτι από μια γλυκιά αναμονή. Συνήθως σε βρίσκει να ψάχνεις το τέλειο δώρο για το άλλο σου μισό, προκειμένου να του αποδείξεις τον έρωτά σου, φέτος όμως προτείνουμε να κάνεις τη διαφορά και να περιποιηθείς τον εαυτό σου!

Ένα

ζευγάρι black & white ψηλοτάκουνες γόβες είναι ένα all time classic στοιχείο της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το οποίο μπορείς να χαρείς είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι single. Πάντα διαχρονικές, κομψές και ιδιαίτερα sexy, συμπληρώνουν ιδανικά κάθε outfit με τον πιο θηλυκό τρόπο.

Για να κάνεις δικό σου ένα ζευγάρι χειροποίητες γόβες από λουστρίνι, μαύρο και άσπρο καστόρι με σχέδιο κορδονέτο (no39) με την υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή Στάθη Σαμαντά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις μια φωτογραφία στο Instagram εμπνευσμένη απ” το τι συμβολίζει για σένα τον έρωτα.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 2 έως 11 Φεβρουαρίου και οι 10 καλύτερες φωτογραφίες σας έπειτα από επιλογή της ομάδας θα συγκεντρωθούν και θα δημοσιευτούν στο Jenny.gr. Την αγαπημένη της θα βραβεύσει η Τζένη Μπαλατσινού.

Οι 10 καλύτερες φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στο Jenny.gr

Συνοπτικά
Βήμα 1: Βγάζετε photo
Βήμα 2: Την κάνετε share στο Instagram με hashtag #LoveJennygr (αν δεν έχει το hashtag δεν θεωρείται έγκυρη)
Βήμα 3: Προαιρετικά την κάνετε share σε facebook & twitter
Βήμα 4: Περιμένετε να την θαυμάσετε στο jenny.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα