Style in mono: Πώς θα υιοθετήσετε το trend της μονοχρωμίας

Για κάποιο λόγο, τα total looks αποτελούν κάποιο είδος fashion ταμπού, ειδικά όταν δεν πρόκειται για σύνολα σε μαύρες αποχρώσεις οι οποίες θεωρούνται κάπως πιο safe στιλιστικά. Η αλήθεια όμως είναι ότι ένα μονόχρωμο outfit μπορεί να είναι εξίσου κολακευτικό και stylish. Στη gallery που ακολουθεί θα βρείτε ιδέες προκειμένου να δημιουργήσετε τα δικά σας monochrome looks, ενώ καλό είναι να θυμάστε μερικά tips:

Μην το παρακάνετε με το accessorizing. Ένα outfit σε έντονη απόχρωση είναι
ήδη μεγάλο statement, επομένως επιλέξτε ένα διακριτικό αξεσουάρ για να το ολοκληρώσετε.Αν θεωρείτε πως ένα μονόχρωμο total look δεν κολακεύει τη σιλουέτα σας, επιλέξτε να το συνδυάσετε με ενα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, ώστε να δώσετε έξτρα ύψος και να κάνετε τη φιγούρα σας να φαίνεται πιο θηλυκή.1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Προσθέστε μία ζώνη στη μέση και ταιριάξτε την απόχρωσή της με εκείνη των παπουτσιών σας, προκειμένου να «σπάσετε» διακριτικά τη μονοχρωμία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μη φοβηθείτε να υιοθετήσετε την ίδια απόχρωση ακόμη και στα παπούτσια σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν διστάζετε να υιοθετήσετε το κατάλευκο total look, μπορείτε να επιλέξετε μια πιο κρεμ απόχρωση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα λευκό πουκάμισο θα κάνει ωραία αντίθεση με total σύνολο σε πιο σκούρα απόχρωση. Extra tip: φορέστε το μέσα από το παντελόνι σας για μια πιο fresh προσέγγιση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε ένα total look σε baby pink τόνο με ένα top σε εξίσου παλ απόχρωση, για το πιο ρομαντικό στιλ ever.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε ένα εκκεντρικό αξεσουάρ για να συμπληρώσετε το μονόχρωμο σύνολό σας, όπως μια τσάντα με leopard print.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το γκρι χρώμα αποτελεί τεράστια τάση για φέτος και δείχνει ακόμα πιο chic όταν φορεθεί σε total look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πειραματιστείτε με το στιλ σας και μη φοβηθείτε να συνδυάσετε διαφορετικές υφές στο ίδιο total σύνολο, όπως για παράδειγμα βελούδο με denim. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως ενδιαφέρον.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: monochrome looks, Street Style, styling tips, total look, μονοχρωμία, συμβουλές στιλ

Keywords
Τυχαία Θέματα