Mία τυχερή μπορεί να κάνει δικό της το MLS iQTalk Color Mini

Το απαραίτητο «εργαλείο» τόσο για τη δουλειά όσο και για τις καθημερινές σας στιγμές δεν είναι άλλο από το κινητό σας τηλέφωνο. Το πιο «έξυπνο» τηλέφωνο, είναι το νέο MLS iQTalk Color Mini που κάνει ευκολότερη τη ζωή σας καθώς σας επιτρέπει να σερφάρετε γρήγορα στο διαδίκτυο, να έχετε μία πλήρως οργανωμένη αντζέντα, να κάνετε βιντεοκλήσεις εύκολα και να βγάζετε τις πιο όμορφες φωτογραφίες αλλά και selfies!

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει άνετη HD οθόνη 4.5” για µεγάλες γωνίες θέασης και ρεαλιστικά χρώµατα στα βίντεο και τις ταινίες, επεξεργαστή Quad Core χρονισµένο στα 1.30 GHz, δύο κάµερες, µία 8MP στο πίσω µέρος και µία 2MP στην πρόσοψη της συσκευής για βιντεοκλήσεις και απίθανες selfies, Android 5.1 Lollipop που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και πληθώρα νέων λειτουργιών, μνήμη 8 GB, όπως και λειτουργία Dual SIM με δυνατότητα εγκατάστασης και λειτουργίας 2 καρτών SIM ταυτόχρονα. Οι λειτουργίες του δε σταματούν εδώ, αφού υπάρχει και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) την προσωπική σας βοηθό!

Απλά της μιλάτε και εκείνη παίρνει τηλέφωνο για εσάς, γράφει τα SMS και τα email σας, παίζει το αγαπημένο σας τραγούδι, ψάχνει στο Google™, ανοίγει όποια εφαρμογή ή λειτουργία επιθυμείτε όπως την κάμερα, τον φακό, το Bluetooth, τον καιρό κ.τ.λ και βρίσκει τα κοντινότερα σε εσάς φαρμακεία, νοσοκομεία, πάρκινγκ, τράπεζες και βενζινάδικα και μπορεί να σας πλοηγήσει σε αυτά. Ακόμα, με τo MLS Talk & Photo, η ΜΑΙC γίνεται η προσωπική σας φωτογράφος. Απλά λέτε selfie και η MAIC βγάζει τη φωτογραφία για εσάς.

Το MLS iQTalk Color Mini μπορεί να γίνει τώρα δικό σας αρκεί να το διεκδικήσετε! Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να πάρετε μέρος στην κλήρωση!

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: Κυριακή 29 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα