Bella Hadid: Το στιλιστικό μυστικό που έκρυβε το πολυσυζητημένο φόρεμα

Αναμφίβολα πέτυχε το σκοπό της, κάνοντας την υφήλιο να συζητάει το άνοιγμα του φορέματός της για πολλές μέρες. Την ημέρα της εμφάνισής της, τα μέσα παραληρούσαν μιας και ήταν ίσως η πλέον τολμηρή εμφάνιση που έγινε στο κόκκινο χαλί τα τελευταία χρόνια στις Κάννες.

Το κατακόκκινο Alexandre Vauthier Couture φόρεμα που επέλεξε η 19χρονη Bella Hadid έγινε viral καθώς άφησε την εντύπωση πως δεν φορούσε καθόλου εσώρουχο. Ισχύουν όμως οι φήμες;

Η στιλίστριά της, Elizabeth Sulcer, εξήγησε το μικρό μυστικό που έκανε

το φόρεμα να στηρίζεται σωστά στο σώμα του μοντέλου και έτσι η ίδια μπορούσε να κινείται άνετα. «Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι πολύ όμορφο σε συνεργασία με τον Alexandre Vauthier. Είναι ένας εκπληκτικός φίλος και ταλέντο στη βιομηχανία. Κάθε πτυχή του φορέματος είχε σχεδιαστεί προσεχτικά.» αναφέρει στο Vanity Fair ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις.

VF: Τι ακριβώς συνέβαινε κάτω από αυτό το φόρεμα; Πώς φοριέται κάτι τέτοιο;
Το φόρεμα είχε ένα ενσωματωμένο κορμάκι από μετάξι στο εσωτερικό. Τα σουτιέν με αυτοκόλλητη ταινία είναι μια καλή ιδέα, αν είναι να φορέσεις κάτι τέτοιο. Και με λίγη εξάσκηση εφαρμόζει και δείχνει ακόμη καλύτερα.

VF: Με ένα φόρεμα σαν κι αυτό, υπάρχει διαφορά στο πώς φαίνεται, όταν η Bella κινείται ή απλώς ποζάρει για να φωτογραφηθεί. Είναι κάτι που λαμβάνεις υπ” όψιν στις πρόβες;
Καλό είναι να τα σκέφτεσαι όλα αυτά. Άλλο το να προβάρεις ένα φόρεμα κι άλλο το να το φοράς. Η Bella είναι έξυπνη και έχει αυτοπεποίθηση και γνωρίζαμε ότι μπορεί να υποστηρίξει μία τέτοια στιλιστική επιλογή.

VF: Είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα;
Είμαστε συγκεντρωμένοι στο τώρα και πολύ ικανοποιημένοι που το αποτέλεσμα είχε διάρκεια και επιρροή. Η Bella ήταν εκθαμβωτική στις Κάννες, υπέροχη, στιλιστικά άψογη.

VF: Πόσο καιρό σας πήρε για να οργανώσετε αυτό το look;
Η Bella κι εγώ ήμασταν πολύ οργανωμένοι αναφορικά με αυτό. Ξεκινήσαμε να συζητάμε ιδέες και πώς θέλαμε να είναι το look της στο «κόκκινο χαλί» πολύ νωρίτερα από τη διοργάνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα