Τα 7 πιο super ανοιξιάτικα trends στα παπούτσια για φέτος

Παπούτσια, παπούτσια, παπούτσια. Κλασικό και αγαπημένο γυναικείο φετίχ το οποίο όσα χρόνια κι αν περάσουν, όχι μόνο δεν «ησυχάζει» αλλά γίνεται όλο και πιο έντονο. Σχεδιαστές και fashionistas έχουν ήδη θέσει τις βάσεις σχετικά με τα trends που κυριαρχούν φέτος στο footwear, δίνοντάς μας αρκετή έμπνευση ως προς το τι να επιλέξουμε, ανάλογα πάντα με το στιλ μας.

Κάθε γυναίκα βέβαια ονειρεύεται μια συλλογή που θα τα έχει όλα, από εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα και πλατφόρμες μέχρι πιο άνετα φλατ σανδάλια. To jenny.gr

συγκέντρωσε λοιπόν τα κομμάτια-κλειδιά για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά βήματά σας, συμβαδίζοντας απόλυτα με τις φετινές τάσεις που κάνουν θραύση σε πασαρέλες και street style, για να είναι αυτό το πιο stylish καλοκαίρι σας μέχρι τώρα!

1 ΑΠΟ 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Εσπαντρίγιες

Το στιλ παπουτσιού που είναι απόλυτα συνυφασμένο με το καλοκαίρι, φέτος επιστρέφει και επαναπροσδιορίζεται, με ενδιαφέροντα μοτίβα και prints να στολίζουν την εμφάνισή μας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Εσπαντρίγια, Migato.

Δείτε περισσότερα Galleries Ethnic ψηλοτάκουνα

Κομψές προσθήκες που δίνουν μια ιδιαίτερα elegant νότα ακόμα και σε ένα εντελώς casual σύνολο. Οι ethnic αναφορές παραμένουν hot ενώ το ψηλό τακούνι κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο αρμονική και ψιλόλιγνη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ψηλοτάκουνο πέδιλο με κορδόνι, Migato.

Δείτε περισσότερα Galleries Flatforms

Μία από τις πιο άνετες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε, τα flatforms παραμένουν και φέτος στις top επιλογές των πιο «ψαγμένων» κοριτσιών για βήματα γεμάτα άνεση και στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Flatform, Migato.

Δείτε περισσότερα Galleries Fringed ψηλοτάκουνα

Η γενικότερη φετινή τάση προς τα 70s προϋποθέτει suede υφές, ουδέτερα χρώματα και διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως τα κρόσσια, στοιχεία που μας μεταφέρουν το απόλυτα stylish κλίμα της εποχής.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ψηλοτάκουνο πέδιλο με κρόσσια, Migato.

Δείτε περισσότερα Galleries Metallic Oxfords

Ως αντιπρόταση στα κλασικά αθλητικά παπούτσια, ένα ζευγάρι Oxford shoes μας χαρίζει την ίδια άνεση, πολύ περισσότερο όμως στιλ. Ιδανικά για να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, μπορείτε να τα επιλέξτε σε μια εντυπωσιακή απόχρωση για extra λάμψη στο look σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Metallic Oxford, Migato.

Δείτε περισσότερα Galleries Πλατφόρμες

Ιδιαίτερα άνετες, χάρη στο συμπαγές τακούνι, αλλά ταυτόχρονα απόλυτα κομψές και μοντέρνες. Οι πλατφόρμες αποτελούν την τέλεια εναλλακτική στα παπούτσια με λεπτό τακούνι, τα οποία φυσικά και δεν ενδείκνυνται τόσο για τις καλοκαιρινές μας βόλτες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πλατφόρμα με χοντρό τακούνι, Migato.

Δείτε περισσότερα Galleries Gladiator sandals

Το αρχαιοελληνικό στιλ παραμένει ό,τι πιο hot για το καλοκαίρι, με τα gladiator sandals να μας μετατρέπουν σε θέες του στιλ!

Δείτε περισσότερα Galleries

Ταμπά gladiator σανδάλι, Migato.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: ethnic, flatforms, fringed σχέδια, gladiator sandals, metallic oxfords, MIGATO, shoes trends, spring trends, ανοιξιάτικες τάσεις, εσπαντρίγιες, πλατφόρμες, τάσεις στα παπούτσια

Keywords
Τυχαία Θέματα