Μακάβρια γκάφα από το ΙΚΑ

15:02 2/2/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜακάβρια γκάφα από το ΙΚΑΤρίτη, Φεβρουάριος 2, 2016 - 14:57

«Νεκρός» είναι, σύμφωνα με το σύστημα ΑΤΛΑΣ του υπουργείου Εργασίας, ο Τάκης Παπαματθαίου! Τα στοιχεία του, το επάγγελμα, τα χρόνια εργασίας του, ο αριθμός της ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ του ανήκουν σε θανόντα πολίτη!

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η μακάβρια ανακάλυψη πως ο ηθοποιός κατά το Ελληνικό Δημόσιο είναι... «ζόμπι» έγινε τυχαία από τον ίδιο, σε

μια αναζήτηση του ασφαλιστικού βιογραφικού του και του αριθμού των ενσήμων που κατέχει. Και τότε το σύστημα του επίσημου ελληνικού φορέα τού αποκάλυψε ότι είναι πεθαμένος! Παρά το ισχυρότατο σοκ που υπέστη, ο ηθοποιός επικοινώνησε αμέσως με τη σχετική υπηρεσία του ΙΚΑ, στέλνοντας αρχικά ένα e-mail. «Επειδή έχω βρικολακιάσει και θα σας δαγκώσω, διορθώστε το» έγραψε ο Τάκης, ωστόσο οι υπάλληλοι σήκωσαν τα χέρια ψηλά και τον παρέπεμψαν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών. Και κάπως έτσι άρχισε η μεγάλη περιπέτεια του πρωταγωνιστή της παράστασης «Μου λες αλήθεια;» με το «τέρας» της γραφειοκρατίας. «Εστειλα έναν δικό μου άνθρωπο στο ΚΕΠ και του είπαν ότι πρέπει να πάω προσωπικά και να κάνω υπεύθυνη δήλωση ότι είμαι ζωντανός» είπε χθες το πρωί ο Τάκης Παπαματθαίου στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, έχοντας χάσει την ψυχραιμία του.

«Από τη στιγμή που γνωστοποίησα την γκάφα του ΑΤΛΑΣ, το σύστημα έπεσε! Δεν μπορεί να μπει κανείς στα μητρώα ασφάλισης.

Μάλλον θα είναι πολλοί εκείνοι που ψάχνουν να βρουν αν είναι ζωντανοί ή έχουν πεθάνει και δεν το ξέρουν» λέει με χιούμορ ο κωμικός ηθοποιός στην «Espresso» και με την ψυχή στο στόμα, λόγω των υποχρεώσεων «ανάστασής» του πριν από τον... Λάζαρο!

Διόρθωηση

Οσο για τα αποδεικτικά στοιχεία που πρέπει να καταθέσει για να διορθωθεί το λάθος στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης; Ο ίδιος μας ενημέρωσε πως όλο αυτό θα γίνει διαδικτυακά, αλλά δεν ξέρει πότε θα ξεμπερδέψει!

Keywords
Τυχαία Θέματα