Υγιεινό smoothie για παιδιά

11:03 2/2/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Τα παιδιά βαριούνται πανεύκολα! Ειδικά όταν προσπαθούμε να βάλουμε στη διατροφή τους φρούτα και λαχανικά τις περισσότερες φορές δυσανασχετούν. Υπάρχουν πάντα τρόποι για να τους τα σερβίρουμε πιο δελεαστικά και να γίνουν πιο θελκτικά.

Το παρακάτω smoothie είναι ένα από τα αγαπημένα των παιδιών μου για εκτός από φρούτα έχει και αμύγδαλα. Δεν είναι απλά ένας ξηρός καρπός, μα ένα superfood που προστατεύει την καρδιά, δυναμώνει τα κόκαλα, είναι πλούσιο σε ασβέστιο και οι πρωτεΐνες και τα μονοακόρεστα λιπαρά δίνουν την αίσθηση του κορεσμού.

Η εκτέλεση είναι πανεύκολη και ο συνδυασμός

πολύ γευστικός. Από τη στιγμή που απέκτησα το SilentMixx της Bosch, όλα γίνονται στο λεπτό και το μεγάλο plus του συγκεκριμένου μπλέντερ είναι πως πρόκειται για ένα εντελώς αθόρυβο μηχάνημα. Πρόκειται για ένα έργαλείο που μου έχει λύσει κυριολεκτικά τα χέρια κι αυτό γιατί εξαιτίας του ισχυρού του μοτέρ κόβει τα πάντα, από μπανάνα μέχρι πάγο. Η ανάμειξη τόσο κρύων όσο και θερμων υλικών είναι ένα ακόμη δυνατό του σημείο. Μπορείτε να βάλετε μέσα τα πάντα και να κάνετε άψογης υφής ροφήματα, βελουτέ σούπες και ότι άλλο αρέσει σε εσάς και στους αγαπημένους σας.

Υλικά

1 γιαούρτι
1 μπανάνα
1 μήλο
10 ανάλατα αμύγδαλα
τριμμένη κανέλα
1 κουταλιά σούπας μέλι

Keywords
Τυχαία Θέματα