Celeb style: Ιδέες που θα αντιγράψουμε από το casual στιλ τους

08:58 2/5/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Η καθημερινότητα των stars περιλαμβάνει πάντα μερικά από τα πιο κομψά και ανέμελα looks που τυχαίνει να συναντήσουμε, αφού και οι ίδιες χρειάζονται ένα διάλειμμα από τις επίσημες και πιο επιτηδευμένες εμφανίσεις τους. Με ορισμένα διάσημα ονόματα όπως η Rosie Huntington-Whiteley και η Kendall Jenner να είναι γνωστά για τις stylish casual εμφανίσεις τους, αλλά και ορισμένες νέες «προσθήκες» όπως η Emma Roberts

και η Amber Heard, το σίγουρο είναι ότι όλο και κάποια ιδέα θα βρούμε να αντιγράψουμε!

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η Rosie Huntington-Whiteley μας απασχολεί συχνά με τις άψογες off duty εμφανίσεις της, οι οποίες κατά κύριο λόγο κινούνται είτε σε black & white είτε σε nude αποχρώσεις, με stylish πινελιές όπως το choker της φωτογραφίας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Alicia Vikander επέλεξε ένα ανοιξιάτικο πανωφόρι σε ζαχαρί απόχρωση, το οποίο αναβάθμισε το αρκετά απλό ντύσιμό της και έκανε το αποτέλεσμα να δείχνει πιο αρμονικό και προσεγμένο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ακολουθώντας την τάση που θέλει τα slip dresses να φοριούνται πάνω από τα αγαπημένα μας μπλουζάκια, η Emma Roberts έκανε μια ιδιαίτερα ψαγμένη και νεανική εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το εντυπωσιακό καπέλο σε συνδυασμό με το μαύρο blazer και τα παπούτσια σε oxford ύφος που επέλεξε η Amber Heard, της χάρισαν πολλούς πόντους στιλ και κομψότητας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Alexa Chung μετέτρεψε ένα total black σύνολο σε μια τέλεια ανοιξιάτικη επιλογή, φορώντας απλά ένα πανωφόρι σε παστέλ απόχρωση από πάνω. Δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο αγαπημένα style icons.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Kendall Jenner μοιάζει να έχει βρει τα κομμάτια-κλειδιά που της χαρίζουν τις πιο cool street εμφανίσεις, τα οποία δεν είναι άλλα από το choker και τα cropped tops.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Amber Heard, casual εμφανίσεις, Kendall Jenner, off duty, Rosie Huntigton-Whiteley, Street Style, styling tips, επώνυμες εμφανίσεις, στιλιστικά tricks

Keywords
Τυχαία Θέματα
Celeb, Ιδέες,Celeb, idees