Πώς θα φορέσετε τα knitwear της άνοιξης

08:58 2/5/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Μπορεί η λέξη «πλεκτό» να μας φέρνει στο μυαλό τις χαμηλές θερμοκρασίες της χειμωνιάτικης σεζόν, υπάρχουν όμως κομμάτια από πιο light πλέξη που μπορούν άνετα να φορεθούν ακόμη και τώρα. H μεταβατική περίοδος που διανύουμε δε λέει να σταθεροποιηθεί, ξαφνιάζοντάς μας αρκετά συχνά με τις καιρικές αλλαγές της, επομένως ορισμένα κομμάτια-κλειδιά από πιο ελαφρύ knitwear θα γίνουν οι σύμμαχοί σας, για ισορροπία ανάμεσα στη θερμοκρασία και το στιλ.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Μια έντονη απόχρωση θα κάνει το πλεκτό πανωφόρι σας αυτόματα

πιο ανοιξιάτικο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Από την άλλη, οι πιο neutral τόνοι θα δώσουν επίσης ένα clean αποτέλεσμα, κατάλληλο για τα spring looks σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Διαλέξτε κομμάτια σε πιο καλοκαιρινό στιλ, όπως shorts και λεπτά tops, με ελαφριά πλέξη που όμως θα σας προσφέρει και την απαραίτητη ζεστασιά σε περίπτωση ψύχρας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα total white σύνολα είναι η πιο απλή λύση για να κάνετε τα πλεκτά ρούχα σας να δείχνουν κατάλληλα για τις ανοιξιάτικες μέρες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα πλεκτό φόρεμα μπορεί να ακούγεται πιο χειμερινό, η επιλογή όμως ενός off the shoulder σχεδίου θα το κάνει πολύ πιο κατάλληλο για την άνοιξη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε ένα ελαφρύ πλεκτό πουλοβεράκι επάνω από το floral φόρεμά σας, για το πιο preppy chic αποτέλεσμα. Κάτι ξέρει η Alexa!

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι έντονες, ζωηρές αποχρώσεις πάντα δίνουν ένα πιο ανοιξιάτικο twist στο look σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι παστέλ αποχρώσεις «φωνάζουν» άνοιξη! Επιλέξτε παλ χρώματα για τα πλεκτά κομμάτια που θα φορέσετε, δημιουργώντας fresh συνδυασμούς.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: knitwear, Spring 2016, άνοιξη, ανοιξιάτικη τάση, πλεκτά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς,pos