Οι λόγοι που αγαπάμε τα καρό παντελόνια

07:56 2/5/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Με το καρό να ανήκει στα prints που αξίζει να υπάρχουν σε κάθε ενημερωμένη γυναικεία ντουλάπα, τα items με το συγκεκριμένο μοτίβο δεν παύουν να παραμένουν ψηλά στη λίστα με τα αγαπημένα μας. Συγκεκριμένα, ένα από τα πιο πρακτικά και φορέσιμα κομμάτια είναι φυσικά το καρό παντελόνι, το οποίο μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε κάθε περίσταση και ώρα, ανάλογα πάντα με το πώς θα το συνδυάσουμε. Οι λόγοι που το αγαπάμε είναι πολλοί:

Τραβούν την προσοχή: Όπως συμβαίνει με κάθε statement κομμάτι, ένα

καρό παντελόνι αρκεί από μόνο του για να κάνει εντύπωση, ακόμη κι αν το φορέσετε με ένα απλό λευκό T-shirt.

Προσφέρουν ποικιλία: Τα καρό παντελόνια μπορούν να μεταμορφώσουν ένα σύνολο, ανάλογα με το μέγεθος του print τους. Ένα παντελόνι με gingham pattern, για παράδειγμα, μοιάζει πιο κατάλληλο για σύνολα γραφείου ή πρωινές εμφανίσεις, ενώ ένα κομμάτι με πιο μεγάλο καρό σε γεωμετρικό στιλ, είναι τέλειο για τις βόλτες ή τις βραδινές εξόδους σας, αφού τραβά περισσότερο την προσοχή.

Ταιριάζουν με όλα: Τα καρό παντελόνια μπορούν να φορεθούν τόσο με ένα ζευγάρι άνετα αθλητικά sneakers, όσο και με ψηλοτάκουνα, για πιο ladylike αποτέλεσμα ή με παπούτσια σε στιλ oxfords ή brogues, δίνοντας ένα πιο geeky αλλά απόλυτα ενημερωμένο ύφος στην εμφάνισή μας.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το καρό σε μεγαλύτερο μέγεθος τραβά πάντα περισσότερο την προσοχή, γι” αυτό επιλέξτε το σε μια κλασική απόχρωση όπως το λευκό με το μαύρο για να το ισορροπήσετε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε το gingham παντελόνι σας με ένα εμπριμέ πουκάμισο ή κάποιο άλλο εξίσου εντυπωσιακό κομμάτι, για μια ωραία αντίθεση ανάμεσα στο σοβαρό και το fun.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα cropped top θα συμπληρώσει ιδανικά το σύνολό σας, και εσείς θα έχετε συνδυάσει δύο τάσεις σε ένα look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι πιο trendy από ποτέ, ειδικά δε ότα συνδυάζονται με κάποιο μοτίβο όπως το κλασικό καρό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η λύση των total looks δε παύει ποτέ να είναι πρακτική και ενδιαφέρουσα, ειδικά αν τα κομμάτια που θα επιλέξετε φέρουν ένα διαχρονικό pattern όπως το καρό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε καρό παντελόνι με flared τελείωμα, για έντονες επιρροές από τα 70s που είναι στη μόδα φέτος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Διαλέξτε αέρινες υφές και wide leg κομμάτια που, συνδυαστικά με το καρό μοτίβο, θα σας χαρίσουν το πιο cool σύνολο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα πιο γεωμετρικό καρό θα δώσει αρκετά σοφιστικέ τόνο στην εμφάνισή σας. Φορέστε το σε ένα παντελόνι τύπου culotte και συνδυάστε με μοκασίνια ή oxfords, για το πιο ψαγμένο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: checked pattern, styling tips, καρό pattern, καρό παντελόνι, παντελόνι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οι λόγοι που αγαπάμε τα καρό παντελόνια,