Οι 7 αδυνατιστικές κρέμες που αξίζει να δoκιμάσετε

08:58 2/5/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Ο Μάιος που είναι προ των πυλών είναι ο μήνας όλες σκεφτόμαστε τις παραλίες και το μαγιώ μας. Και για να ακριβολογούμε όλες ανησυχούμε για το πως θα φαίνεται το σώμα μας και οι λέξεις κυτταρίτιδα, χαλάρωση και ψωμάκια τριγυρνούν συνεχώς στο μυαλό μας.

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχουμε ξεκινήσει μία διατροφή και φυσικά γυμναστική, δεν έχουμε πολλές ελπίδες βελτίωσης. Δεν χρειάζεται όμως απογοήτευση. Μπορούμε να ξεκινήσουμε τώρα και με τη βοήθεια των εξειδικευμένων body treatments να έχουμε ένα διόλου απογοητευτικό αποτέλεσμα.

Αναίμακτες παρεμβάσεις από αποτελεσματικά προϊόντα ποτέ

δεν έβλαψαν. Μόνο να βελτιώσουν την εικόνα της όψης φλοιού πορτοκαλιού και της χαλάρωσης, αρκεί να είμαστε συνεπείς και τυπικές στην εφαρμογή.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Apivita Rose Pepper Firming Body Cream. Διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, καταπολεμά το τοπικό πάχος, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα τη διαδικασία λιπόλυσης.

Δείτε περισσότερα Galleries

Garnier Bodytonic Gel Anti-Cellulite. Λειαίνει την επιδερμίδα στα επίμαχα σημεία ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει και τονώνει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Sisley, Cellulinov Intensive Anti-Cellulite Body. Στοχεύει εντατικά κατά της κυτταρίτιδας, εξομαλύνει και αναδιαμορφώνει την επιδερμίδα, η οποία είναι ορατά πιο λεία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Vichy CelluDestock Serum Flash. Ορός κατά της όψης φλοιού με άμεση δράση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Somatoline Cosmetic, Intensive night slimming treatment. Κρέμα βασισμένη σε ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο ενεργό σύμπλεγμα από θαλάσσια άλατα και άργιλο. Εφαρμόζεται τη νύχτα κι κατά τη διάρκεια του ύπνου η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία του σώματος, με συνέπεια να επιταχύνεται ο μεταβολισμός.

Δείτε περισσότερα Galleries

Nivea, Skin firming cellulite gel cream Q10 plus. Σμιλεύει τους γλουτούς και βοηθάει στην μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Δείτε περισσότερα Galleries

Beatific, Arm Shaping. Εξειδικευμένη κρέμα σύσφιξης και σμίλευσης μπράτσων.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: αντικυτταριτιδικές κρέμες, καταπολέμηση κυτταρίτιδας, κυτταρίτιδα, Περιποίηση σώματος, χαλάρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οι 7 αδυνατιστικές κρέμες που αξίζει να δoκιμάσετε,