5+1 ταινίες από τα 90s για να δείτε με τα παιδιά σας

Το καλοκαίρι ο χρόνος που περνάτε με τα παιδιά σας είναι περισσότερος. Επομένως έχετε την ευκαιρία να κάνετε πιο πολλά και ποιοτικά πράγματα μαζί τους. Ένα από αυτά είναι και οι ταινίες. Ειδικά αν το παιδί σας είναι σε ηλικία που μπορεί να παρακολουθεί με υπότιτλους, υπάρχουν ταινίες από τη δεκαετία του ’90 που είναι ιδανικές για όλη την οικογένεια. Όταν μένετε σπίτι λοιπόν, βάλτε πρόγραμμα και ξεκινήστε να βλέπετε τις παρακάτω ταινίες. Η καθεμία έχει ένα ξεχωριστό μήνυμα για τα παιδιά σας.

Matilda: 1996

Η

συμπαθητική μικρή Matilda κάνει τα αδύνατα δυνατά και κερδίζει μικρούς και μεγάλες.

Mrs. Doubtfire: 1993

Μία πραγματική εικόνα της ζωής διαζευγμένων γονιών που δείχνει την ανιδιοτελή αγάπη τους και τις θυσίες προς τα παιδιά τους.

Free Willy: 1993

Η ταινία δείχνει την δυνατή σχέση που δημιουργείται μεταξύ ανθρώπου και ζώων καθώς επίσης την αξία της αγάπης και της αποδοχής του άλλου.

Forrest Gump: 1994

Πρόκειται για μία ταινία που αγγίζει ευαίσθητα κοινωνικά θέματα και μπορεί να θεωρηθεί σύγχρονη ακόμα και σήμερα.

Home Alone: 1990

Ο πιο συμπαθητικός μικρούλης θα σας κάνει να γελάσετε με την καρδιά σας ενώ ταυτόχρονα τα παιδιά θα πάρουν ένα μάθημα για το τι δεν πρέπει να κάνουν.

My Girl: 1991

Η φιλία, η αγάπη, ο έρωτας, η οικογένεια και ο θάνατος μέσα από τα αθώα μάτια της νεαρής πρωταγωνίστριας θα συγκινήσει εσάς και τα παιδιά σας.

Σίγουρα η παραπάνω λίστα έχει πολλά περιθώρια για να μεγαλώσει. Εσείς ποια ταινία θα προσθέσετε;

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στο 4moms.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα