Sarah Jessica Parker: Αποκαλύπτει γιατί δεν ήθελε να υποδυθεί την Carrie

Το όνομα της Sarah Jessica Parker είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον χαρακτήρα της Carrie Bradshaw. Μετά από έξι σεζόν και δύο ταινίες, ο κόσμος πλέον έχει ταυτίσει αυτές τις δύο γυναίκες. «Νομίζω ότι μερικές φορές, επειδή με την Carrie έχουμε την ίδια εμφάνιση και μένουμε στην ίδια πόλη, ο κόσμος νομίζει ότι απλά έπαιζα τον εαυτό μου, ενώ στην πραγματικότητα

προσπαθούσα καθημερινά πολύ σκληρά για να γίνομαι εκείνη, να την καταλαβαίνω, να μην κρίνω τις επιλογές της», είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό WSG.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα, όμως, η 50χρονη πλέον ηθοποιός ανέφερε ότι είχε δυσταγμούς, αν θα δεχτεί τον συγκεκριμένο ρόλο από τη σειρά Sex and the City, όταν ο ατζέντης της, Kevin Huvane, της έδωσε το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου.

«Μου τηλεφώνησε ο Kevin για να μου πει π ο Darren Star, ο δημιουργός της σειράς, έγραψε έναν πιλότο με εμένα στο μυαλό. Σκεφτόμουν πως, στη φάση που ήμουν μπορούσα να κάνω ό,τι θέλω. Ήθελα στ” αλήθεια να επιστρέψω στην τηλεόραση δεσμευμένη με ένα πολυετές συμβόλαιο; Δεν ήμουν διατεθειμένη να κάνω γυμνό ή να μιλώ προκλητικά. Αλλά ο Kevin συνέχισε να μου λέει πως αυτό είναι διαφορετικό, και πως δεν έχει γίνει ποτέ ξανά», τόνισε η Parker.

To διαβάσαμε στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα