6 celebs αποκαλύπτουν ποια είναι η απόλυτη summer zen στιγμή!

Αν η ζέστη του καλοκαιριού έχει αρχίσει να σας εξοντώνει, πριν αποφασίσετε να εγκαταλείψετε την Ελλάδα και τον ήλιο της για να απαλλαγείτε από τα βασανιστήρια που σας κάνουν οι υψηλές θερμοκρασίες, δοκιμάστε να βρείτε και εσείς τον τρόπο να εξασφαλίσετε τη zen στιγμή σας, όπως έκαναν και οι αγαπημένες celeb!

Αφήστε για λίγο -αλλά, όντως, για λίγο!- τη beauty ρουτίνα σας και αφήστε τη θάλασσα να αγκαλιάσει το σώμα

σας και όσα και να το χαλαρώσει, όπως μόνο εκείνη ξέρει!

Η Μεσόγειος, και η Ελλάδα, έχουν την τιμητική τους φέτος το καλοκαίρι -κι εσείς σκέφτεστε πώς να την εγκαταλείψετε;! Η Lily Aldridge βρέθηκε στη χώρα μας και ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία με τη δική της zen στιγμή, ενώ η Sofia Malamute επέλεξε να αφήσει το σώμα της ελεύθερο στο Capri. Η Lindsay Ellingson έκανε μία βουτιά ανανέωσης στο St.-Tropez, ενώ η Fernanda de la Puente έκανε το δικό της διάλειμμα στις παραλίες της Ibiza.

Ας ξαπλώσουμε κι εμείς στα γαλανά νερά κι ας διώξουμε για λίγες μέρες μακρυά μας το stress και τις σκέψεις που μας βαραίνουν για να ζήσουμε τις πιο zen διακοπές!

Well, let’s have a (zen) look!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Lily Aldridge

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Sofia Malamute

Δείτε περισσότερα Galleries

Fernanda de la Puente

Δείτε περισσότερα Galleries

Rose Byrne

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Cat McNeil

Δείτε περισσότερα Galleries

Lindsay Ellingson

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: celeb moments, Fernanda de la Puente, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson, summer zen

Keywords
Τυχαία Θέματα