Ρόδα, τσάντα και κοπάνα στο Artist run space 3 137

Η Πάκυ Βλασσοπούλου, η Χρυσάνθη Κουμιανάκη και ο Κοσμάς Νικολάου εμπνέονται από τη θεματική Μύθος PhD (play hence destroy) της πλατφόρμας Create an Accident για τη σεζόν 2012 - 2013 και κατασκευάζουν ένα ιδιόμορφο happening που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο 3 137 artist run space.Tο ρόδα, τσάντα και κοπάνα είναι ένα παιχνίδι, μια attraction που ξέφυγε από ένα θεματικό luna
park και διαστρεβλώθηκε από τις συζητήσεις τους τον τελευταίο καιρό. Ως αφορμή έχει την εικονογραφία των δεκαετιών της παιδικής τους ηλικίας και συναντά τον τρόπο που σκέφτονται τη θέση τους απέναντι σε ό,τι συμβαίνει σήμερα· πρόκειται για ένα χαλασμένο σύστημα, μια μηχανή σε μεταστροφή. Διαφορετικά, το ρόδα, τσάντα και κοπάνα μπορεί να είναι μια στιγμή διασκέδασης ή ένα σταμάτημα του χρόνου.
Σύντομα Βιογραφικά Καλλιτεχνών

Πάκυ Βλασσοπούλου
Γεννήθηκε το 1985. Σπούδασε Γλυπτική στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων. Είναι ιδρυτικό μέλος του 3 137. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζουν στον πολιτισμικό υλισμό και τις σύγχονες αισθητικές. Από το 2008 παίρνει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα.

Χρυσάνθη Κουμιανάκη
Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1985. Τα τελευταία 2 χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε Καλές Τέχνες στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων και στο Wimbledon College of Art. Η καλλιτεχνική της δραστηριότητα έχει ως βάση τη ζωγραφική, την χαρακτική και το animation. Έχει πάρει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, την Αγγλία και την Ιταλία. Είναι ένα από τα τρία ιδρυτικά μέλη του 3 137.

Κοσμάς Νικολάου
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε Καλές Τέχνες στο πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων και αυτήν τη στιγμή ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου του Βόλου. Τα έργα του είναι κυρίως εγκαταστάσεις βασισμένες σε υλικά που βρίσκει. Χρησιμοποεί συχνά ως κομμάτι της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας την επιμέλεια διαφόρων project. Είναι συνιδρυτής του 3 137. Έχει πάρει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Διεύθυνση
Μιχαλακοπούλου 137, Εξάρχεια

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012, 18:00 - 22:00

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: http://createanaccident.com/ & http://createanaccident.com/wheel-schoolbag-skive/
Keywords
Αναζητήσεις
3 137 artist run space dieuthinsi
Τυχαία Θέματα