Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2, στο λούνα παρκ Τα Αηδονάκια

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το επίσημο opening του Χριστουγεννιάτικου Χωριού 2, στο λούνα παρκ "Τα Αηδονάκια", στις 12:00.Ο Άγιος Βασίλης κάθεται στο τιμόνι ενός πραγματικού σε μέγεθος αεροπλάνου που απογειώνεται από τα Αηδονάκια για να σας ταξιδέψει μέσα από μια animated ταινία διασχίζοντας τόπους φανταστικούς.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2 στηρίζει το σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ "Το Εργαστήρι"
με ένα φιλανθρωπικό bazaar, υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Παράλληλα το Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2 φιλοξενεί τις δημιουργίες κοσμημάτων των “Gifted4” με πρωτότυπα και ευφάνταστα χριστουγεννιάτικα γούρια σχεδιασμένα από τις ηθοποιούς Άννα Κουρή και Σύλβια Δεληκούρα, σε συνεργασία με τον Αντώνη Κροκίδη και τη Χριστίνα Ουτοπούλου. Ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ "Το Εργαστήρι".

Δρώμενα Χριστουγεννιάτικου Χωριού

Το "Αεροπλάνο του Άγιου Βασίλη"! Μπείτε μέσα σε ένα πραγματικό αεροπλάνο, ταξιδέψτε στη χώρα του Άγιου Βασίλη και γίνετε εσείς οι βοηθοί του.

Μια εντυπωσιακή Ρόδα, ως πύργος ελέγχου, περιμένει μικρούς και μεγάλους φίλους να απολαύσουν τη βόλτα τους και να δουν το Αεροπλάνο του Άγιου Βασίλη από ψηλά. Αργά και απολαυστικά παρατηρήστε όλη την πόλη και πού ξέρετε, μπορεί να φτάσετε στ' αστέρια!

Το "Minature Train Park" είναι ένα εργοστάσιο παιχνιδιών Μοντελισμού. Μακέτες από τρένα υπό κλίμακα σχεδιασμένα και τοποθετημένα σε φυσικό περιβάλλον. Τα παιδιά και επισκέπτες ζουν ένα ταξίδι στο χρόνο που ξεκινά από την εποχή των τρένων που λειτουργούσαν με ατμό. Μοναδικά εκθέματα με κίνηση και πολλά γιγάντια παιχνίδια όπως το Santa Truck και το Santa Boat στη μεγαλύτερη παιχνιδοκατασκευή της πόλης, θα υπάρχουν στο εργοστάσιο παιχνιδιών.

Το φθηνότερο σκεπαστό Παγοδρόμιο της πόλης. Μουσικά δρώμενα και Dancing with the Kids κάθε μέρα.

Χριστουγεννιάτικο Carousel και άλλα 12 παιχνίδια Λούνα Παρκ για τους μικρούς και μεγάλους φίλους.

Το "Σπίτι με τα αληθινά γλυπτά πάγου" είναι ένα δρώμενο που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα! Όλοι θα θέλουν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του πάγου και να φωτογραφηθούν πάνω σε ένα παγωμένο έλκηθρο, αγκαλιά με μια παγωμένη αρκούδα ή δίπλα στα κρυστάλλινα έλκηθρα.

Τραμπολίνο και πολλά παιχνίδια άθλησης και ψυχαγωγίας.

Πλούσια χριστουγεννιάτικη αγορά με γλυκά, ζαχαρωτά, αναμνηστικά και κάθε είδους δώρα και στολίδια θα φιλοξενηθεί και φέτος στο χώρο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού 2.

Διεύθυνση
Λεωφ. Κηφισίας 89 & Ανδρέα Παπανδρέου, Μαρούσι
Keywords
Τυχαία Θέματα