Video: Earl Sweatshirt – ‘Chum’

10:52 5/12/2012 - Πηγή: Mixtape

Το πρώτο επίσημο single του νεαρότατου rapper Earl Sweatshirt (μέλος και αυτός των Odd Future) από το LA απέκτησε πλέον και συνοδευτικό βίντεο. Για όσους-ες δεν παρακολουθούν τα τεκταινομενα, o Earl ξεκίνησε την καριέρα του με το -αρκετά εντυπωσιακό αν λάβει κανείς υπ’ όψιν την ηλικία του- ντεμπούτο free mixtape του Earl (2010) του που τον έφερε ακόμα και στην λίστα με τα καλύτερα εκείνης της χρονιάς σε περιοδικά όπως το Complex.

Στην

συνέχεια εξαφανίστηκε από προσώπου γης (και από τις υπόλοιπες κυκλοφορίες της Odd Future) και έτσι γέμισε το ίντερνετ από φημολογίες ότι η μητέρα του του απαγόρευσε την κυκλοφορία μουσικής και γεννήθηκε το slogan/internet meme Free Earl! Εν τέλει αποδείχθηκε ότι ο Earl είχε όντως, είτε το πιστεύετε είτε όχι, σταλεί σε ειδικό σχολείο αποκατάστασης προβληματικών εφήβων στα νησιά Σαμόα(!).

Πλέον έχει επιστρέψει στις Η.Π.Α. και ήδη μέσα στο 2012 έχει εμφανιστεί ως guest σε ηχογραφήσεις των υπόλοιπων Odd Future, στο channel ORANGE του Frank Ocean, στο live ντεμπούτο του rap alter ego Captain Murphy του Flying Lotus, κλπ. Αν κρίνει κανείς από αυτά αλλά και το ‘Chum’ παρακάτω -συν το γεγονός ότι έχει ήδη υπογράψει με την Sony/Columbia-, μάλλον έχουμε να ακούσουμε ενδιαφέροντα πράγματα από τον πιτσιρικά στο μέλλον. Αρκεί να μην καεί πάλι τόσο γρήγορα!

Earl Sweaτshirt – ‘Chum’ (Official Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα