Γευστικά ταξίδα στην Ελλάδα στο NJV Athens Plaza με την υπογραφή του Γιάννη Μπαξεβάνη

Ο γνωστός σεφ, μαιτρ των ευφάνταστων πιάτων που βασίζονται στα αγαθά της ελληνικής γης, υπογράφει φέτος τα μενού του εστιατορίου και των μπαρ του NJV Athens Plaza.

O Γιάννης Μπαξεβάνης είναι ένας από τους σημαντικότερους ανανεωτές της ελληνικής κουζίνας που πιστεύει και αγαπάει τον πλούτο της Ελληνικής γης. ενώ θεωρεί τις καλές πρώτες ύλες το σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας ενός πιάτου, οι οποίες αν συνδυαστούν με απλά υλικά μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετικές γεύσεις.

Σήμερα «φροντίζει» τα πιάτα
του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza, δημιουργώντας καινούργιο ύφος στην κουζίνα ενώ καινοτομεί με «φρέσκους» συνδυασμούς και εισάγει νέες ιδέες στις τιμές.

Στο μενού του "The Parliament", μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία ορεκτικών όπως σαλάτα φακές με ταραμά
ρέγγας ή πράσινη φάβα με μαστίχα, κιμά από χταπόδι με σταφίδες και κουκουνάρι, ενώ προσφέρεται ποικιλία από μεγάλες η μικρές σαλάτες ανάλογα με την όρεξη και τη διάθεσή του καθενός.

Η καινοτομία έρχεται στα κυρίως πιάτα, όπου με τον όρο «με ολίγην...», ο Γιάννης Μπαξεβάνης δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν σε περίπτωση που το επιθυμούν, μία μικρότερη μερίδα από την κανονική και σε χαμηλότερη φυσικά τιμή.

Οι γευστικές επιλογές συμπληρώνονται από τις ετικέτες λευκών, κόκκινων και ροζέ κρασιών από όλη την Ελλάδα, ενώ η λίστα εμπλουτίζεται διαρκώς.

NJV Athens Plaza www.njvathensplaza.gr
Πλατεία Συντάγματος 105 64, Αθήνα
Τηλ: 210 33 52 400
Email: [email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα