Χριστουγεννιάτικο Coca-Cola Pop-Up Store στο Athens Metro Mall

Με γιορτινή διάθεση, υπέροχα συλλεκτικά δώρα και πολλές εκπλήξεις το Coca-Cola Pop-Up Store επιστρέφει από τις 18 έως τις 31 Δεκεμβρίου στο Athens Metro Mal.Λίγους μήνες μετά την πολύ επιτυχημένη επίσκεψη του εντυπωσιακού Coca-Cola Pop-Up Store στη χώρα μας, ήρθε η στιγμή να επιστρέψει πιο Χριστουγεννιάτικο από ποτέ!

Από τις 18 έως τις 31 Δεκεμβρίου, το Coca-Cola Pop-Up
Store θα μοιράζεται τη χαρά των Χριστουγέννων στον 1ο όροφο του Athens Metro Mall, ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους!

T-shirts, τσάντες και πολλά Χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ, είναι μερικά μόνο από τα συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα που θα μπορεί κανείς να αποκτήσει αποκλειστικά στο Coca-Cola Pop-Up Store.

Στο Coca-Cola Pop-Up Store θα βρείτε συλλεκτικά T-shirts, τσάντες και πολλά Χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ!

Εκεί όμως θα βρίσκεται και το αγαπημένο σε όλους 2nd Life Corner, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν μια δεύτερη ζωή στα ήδη χρησιμοποιημένα μπουκάλια Coca-Cola και να δημιουργήσουν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο μπουκάλι, διακοσμώντας το με τη βοήθεια καλλιτεχνών.

Παράλληλα, η ομάδα της Coca-Cola θα προσκαλεί τους επισκέπτες να στείλουν μια ευχή στους αγαπημένους τους μέσω του site «Πρόσφερε με μια ευχή» (https://xmas.coke.com/el-gr) για να βοηθήσουν όλοι μαζί την προσπάθεια της Coca-Cola να στηρίξει την οργάνωση "Μπορούμε".

Αγαπημένοι επισκέπτες, μοναδικές εκπλήξεις και αμέτρητες στιγμές χαράς θα ανεβάζουν καθημερινά τη διάθεση στα ύψη και θα σκορπίζουν ακόμα περισσότερα χαμόγελα, στο Coca-Cola Pop-Up Store στο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο!
Αυτά τα Χριστούγεννα, μοιράσου τη χαρά!
Keywords
Αναζητήσεις
metromall coca cola, εκδηλωσεις coca cola athens metro mall
Τυχαία Θέματα