Χριστούγεννα στο σπίτι από την Άννα Μαρία Μπαρού!

Τα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης και οι εκδόσεις Πατάκη, μας προσκαλούν την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στον Ευριπίδη στην Κηφισιά για την παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Μαρίας Μπαρού, «Χριστούγεννα στο Σπίτι».Τα τελευταία χρόνια η Άννα Μαρία Μπαρού μας παρουσιάζει στην τηλεόραση αλλά και στα βιβλία της, εντυπωσιακές εικόνες γευστικών συνταγών τις οποίες συνδυάζει με τη μεγάλη της αγάπη , τη διακόσμηση. Η μαγειρική αλλά και η υποδοχή των καλεσμένων μας, μέσα από τις συμβουλές της, μοιάζουν παιχνιδάκι.

Οι ιδέες και οι προτάσεις της αναφέρονται στο χριστουγεννιάτικο
τραπέζι, σε παιδικά πάρτυ, γάμους, επίσημες εκδηλώσεις αλλά και σε πιο χαλαρές συναντήσεις όπως συγκέντρωση φίλων. Σύμφωνα με την Άννα Μαρία, η οικοδέσποινα πρέπει να περνάει όμορφα με τους καλεσμένους της και να μην είναι εγκλωβισμένη στην κουζίνα. Γι' αυτό το λογο και σ' αυτό το βιβλίο της μας δίνει τις κατάλληλες οδηγίες ώστε να τα προλάβουμε όλα και συγχρόνως να εντυπωσιάσουμε τους φίλους μας.

Στο βιβλίο αυτό θα βρούμε επτά θέματα από τα οποία τα έξι είναι ολοκληρωμένα μενού και λεπτομέρειες για το art de la table, για διαφορετικά καλέσματα στις γιορτινές ημέρες και όχι μόνο (χριστουγεννιάτικο τσάι, γιορτινό τραπέζι για ονομαστικές εορτές, ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, μεσημεριανό με τα παιδιά και finger food πάρτυ).

Όσον αφορά το τελευταίο θέμα πρόκειται για τα χριστουγεννιάτικα γλυκά που θα φτιάξουμε με τα παιδιά μας στην κουζίνα από τα πιο παραδοσιακά μέχρι τα πιο μοντέρνα όπως brownies σε σχήμα δέντρου και macarons. Το χρονοδιάγραμμα στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου θα μας βοηθήσει σημαντικά για μια άψογη και ξεκούραστη οργάνωση του γιορτινού τραπεζιού.
Ένα βιβλίο που βοηθάει την κάθε εργαζόμενη, γυναίκα και μητέρα, να προλάβει να φτιάξει αρκετά πράγματα για τις γιορτές με τον πιο γρήγορο τρόπο.

Άννα Μαρία Μπαρού αυτές τις μέρες πραγματοποιεί σεμινάρια σε διάφορα καταστήματα ΙΚΕΑ για το γιορτινό τραπέζι.
Keywords
Τυχαία Θέματα