Ανακαλύψαμε στα public 10 πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα από 2€ έως έως 20€!

Ποιος είπε ότι καλό δώρο οφείλει να είναι και ακριβό;Με budget που δεν υπερβαίνει τα 20 ευρώ ανακαλύψαμε στα Public 10 πρωτότυπα και στιλάτα χριστουγεννιάτικα δώρα που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους αγαπημένους σας!

1) Κάρτες LEgami
Τιμή: 2.48€

Καλό το e-mail και το sms αλλά η χριστουγεννιάτικη κάρτα παραμένει ένας all-time-classic τρόπος για να στείλετε ευχές και αγαπησιάρικα μηνύματα στα αγαπημένα
σας πρόσωπα! Και όταν αναφερόμαστε στις υπέροχες κάρτες LEgami "το μέσο είναι το μήνυμα"!

2) Χριστουγεννιάτικα Στολίδια
Τιμή από 2.99€ έως 5.99€

Στολίδια και διακοσμητικά που δίνουν ξεχωριστό στυλ στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι πάντα ευπρόσδεκτα!

3) Powerbank USB SBS Portable Battery Backup 2000 mAh
Τιμή: 9,99€

Ένα εξαιρετικά χρήσιμο δώρο για όσους μένουν συχνά από... μπαταρία!
Ο φορητός φορτιστής SBS Portable Battery Backup Power Bank είναι μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν να φορτίζουν την αγαπημένη τους συσκευής παντού. Ενσωματώνει θύρα Micro USB για να φορτίζει και να συσσωρεύει ενέργεια, καθώς και μία θύρα USB για την φόρτιση της φορητής συσκευής. Η χωρητικότητα των 2000 mAh εγγυάται την μερική ή πλήρη φόρτιση των περισσότερων smartphone/tablet της αγοράς. Η συσκευασία περιλαμβάνει καλώδιο micro USB.

4) Θήκη Universal 5" - SBS Handy Case TEHANDYXLB
Τιμή: 12.99€

Η απόλυτη θήκη για όλους τους λάτρεις των selfies!
Η SBS Handy Case TEHANDYXLY είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο που κάνει τη λήψη selfies παιχνιδάκι. Διαθέτει ειδική χειρολαβή στο πίσω μέρος της, μέσα στην οποία μπαίνει το χέρι σας, επιτρέποντάς σας να χειρίζεστε την κάμερα κανονικά με τα δάχτυλά σας! Ένα πανέξυπνο design που δίνει άλλη αίσθηση στις selfies. Κατά τα άλλα είναι συμβατή με κάθε συσκευή έως και 5" ενώ είναι κατασκευασμένη από νεοπρένιο και PVC για ελαστικότητα και ανθεκτικότητα. Το κινητό σας θα παραμένει προστατευμένο ενώ εσύ θα απολαμβάνεις selfies κορυφαίας ποιότητας. Σκέφτεστε καλύτερο συνδυασμό;

5) Handsfree Urbanista San Francisco
Τιμή: 19,99€

Φρέσκα χρώματα και λειτουργικά χαρακηριστικά.
Κοσμοπολίτικα, εκλεπτυσμένα, γεμάτα ένταση, σκέτος ηλεκτρισμός! Το σετ ακουστικών της Urbanista υιοθετεί έναν απίστευτα βολικό σχεδιασμό που επιτρέπει τη χρήση τους για ώρες και, εννοείται, χωρίς την παραμικρή έκπτωση σε θέμα ποιότητας.

6) ILUV NEON SOUND (σε 4 χρώματα)
Τιμή: 14.99€

Βάλτε χρώμα και μουσική στη ζωή σας με τα handsfree ακουστικά υψηλής απόδοσης iLuv Neon Sound iEP336.
Σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση, ανθεκτικά σε χτυπήματα και φθορές, με ενσωματωμένα κουμπιά ελέγχου που σας επιτρέπουν όχι μόνο να διαχειρίζεστε τη μουσική και την ένταση του ήχου, αλλά και να απαντάτε στις κλήσεις σας.
Με μοντέρνα εμφάνιση, σε φωτεινά χρώματα, ξεχωρίζουν από τα κοινά ακουστικά! Διαθέτουν επίπεδο καλώδιο, το οποίο δεν μπλέκεται, και στη συσκευασία περιλαμβάνονται in-ear προσαρμογείς σιλικόνης σε 3 διαφορετικά μεγέθη - small, medium, large - για να προσαρμόζονται απόλυτα στα αφτιά σας.

7) ΚΟΜΙΞ: Cunningham Darry l - Σούπερκραχ
Tιμή: 16,20€

Το μεγάλο κόλπο με τη διεθνή οικονομία σε ένα συναρπαστικό graphic novel που θα ενθουσιάσει!
Ο Darryl Cunningham μας ταξιδεύει στα άδυτα της πολιτικής του δυτικού κόσμου και της χρηματοπιστωτικής κρίσης, ανιχνεύοντας τις ρίζες της οικονομικής κατάρρευσης στις πολιτικές των συντηρητικών κυβερνήσεων και στους ανθρώπους που τις δημιούργησαν. Σχεδιάζει μάλιστα ένα συναρπαστικό πορτραίτο της Νέας Αμερικανικής Δεξιάς και της χαρισματικής φιλελευθερίστριας Άιν Ραντ, που υπήρξε μέντορας του Άλαν Γκρίνσπαν στα νεανικά του χρόνια. Δείχνει πώς οι Νεο-Συντηρητικοί σφετερίστηκαν τη δημόσια συζήτηση περί οικονομίας οδηγώντας τον κόσμο σε ένα καθεστώς κυριαρχίας των μη ρυθμισμένων αγορών, όπου οι φτωχοί, όπως πάντα, πληρώνουν για τα λάθη των πλουσίων – με καταστροφικά αποτελέσματα.

8) Λεύκωμα: Martin George R. R. Ο κόσμος της Φωτιάς και του Πάγου - Η άγνωστη ιστορία του Γουεστέρος και του Game of Thrones
Τιμή: 24,21€

Η εγκυκλοπαίδεια της σειράς-φαινόμενο που κατέκτησε το κοινό παγκοσμίως είναι πλέον γεγονός στα ελληνικά!
Από την Εποχή της Αυγής ως την έλευση των Πρώτων Ανθρώπων και από την άφιξη του Αίγκον του Κατακτητή και των δράκων του ως την πτώση του Παράφρονα Βασιλιά, αυτό είναι το συγκλονιστικό χρονικό της ιστορίας του Γουέστερος, το ιστορικό υπόβαθρο κάθε σύγκρουσης που εκτυλίσσεται στο Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου του George R.R. Martin και στην πολυβραβευμένη σειρά του HBO Game of Thrones.

9) CD: Various – COBALT MUSIC: Santa's Secret Dance - A Jazz Tale For Christmas
Τιμή 9,99€

Το απόλυτο soundrack των ημερών με όλα τα διάσημα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια όπως τα “Silent Night”, “Jingle Bells”, “Driving Home For Christmas”, “Have Yourself A Merry Little Christmas”, “Christmas Waltz”, “I’ll Be Home For Christmas”, “Merry Christmas Baby” κ.α. σε swinging Christmas Jazz ρυθμούς από τους Δημήτρη Καλαντζή, Μαρίζα Ρίζου, Λουκία Παλαιολόγου & Sugahspank!

10) Various- EMI: A Very Special Christmas (25th Anniversary)
Τιμή: 14,99€

Ένα ξεχωριστό δώρο για... καλό σκοπό!
Από το 1987 τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας συμμετέχουν στις συλλογές "A very Special Christmas" που είναι αφιερωμένες στους αθλητές των Special Olympics καθώς τα έσοδα από τις πωλήσεις στηρίζουν τις προσπάθειές τους. Φέτος κυκλοφορεί μια επετειακή συλλογή με ένα διπλό cd με χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ερμηνεύουν κορυφαίοι καλλιτέχνες όπως: Whitney Houston. Bruce Springsteen, Sting, U2, Madonna, Bon Jovi, Christina Aguilera k.a.
Keywords
Αναζητήσεις
δωρα εως 20 ευρω
Τυχαία Θέματα