Υπέκυψε στα τραύματά του ο 17χρονος

09:02 7/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σε σχέση με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα στις 2 Σεπτεμβρίου 2012, ο 17χρονος Ανδρέας Λοΐζου, ο οποίος νοσηλευόταν στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μετά από σοβαρό τραυματισμό του, υπέκυψε γύρω στις 8μ.μ. χθες στα τραύματά του. Η νενομισμένη νεκροψία επί της σορού του θα διενεργηθεί σήμερα από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στο εν λόγω δυστύχημα, ενεπλάκηκαν δύο

νεαρά πρόσωπα από τη Λεμεσό, ηλικίας 17½ και 17 χρόνων αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 5 τα ξημερώματα στις 2 Σεπτεμβρίου, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστη οδηγός στον κύριο δρόμο Μουτταγιάκας, σε κάποιο σημείο του δρόμου και ενώ διερχόταν κάτω από την υπέργεια γέφυρα του αυτοκινητοδρόμου, στην προσπάθεια της να προσπεράσει δύο μοτοποδήλατα που προπορεύονταν, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία διερχομένου οχήματος που οδηγούσε 21χρονος από τη Λεμεσό.

Ο 21χρονος στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύγκρουση κινήθηκε αριστερότερα της πορείας του και στη συνέχεια προσπαθώντας να  επαναφέρει το όχημα του στην αρχική του πορεία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με ένα εκ των δύο μοτοποδηλάτων, το οποίο οδηγούσε νεαρός ηλικίας 17½ ετών, με επιβάτη επίσης νεαρό πρόσωπο ηλικίας 17 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα