Το συνέδριο των Δημοκρατικών προσφωνεί ο Μ. Ομπάμα

07:52 7/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την ομιλία του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, περιμένουν οι Αμερικάνοι πολίτες, ο οποίος, σύμφωνα με το Πρακτορείο Ρόιτερς, πρόκειται να απευθυνθεί στους πολίτες λέγοντάς τους ότι θα σύντομα θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις και παρόλο που η δική του μπορεί να είναι σκληρή, θα είναι μακροπρόθεσμα η καλύτερη λύση για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

“Δεν θα προσποιηθώ ότι ο δρόμος που προσφέρω είναι γρήγορος ή εύκολος”

αναμένεται να πει κατά την ομιλία του ο Ομπάμα. “Δεν το έκανα ποτέ. Δεν με ψηφίσατε για να σας πω αυτά που θέλετε να ακούσετε. Με ψηφίσατε για να σας πω την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστούν μερικά χρόνια προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα, τα οποία έχουν συσσωρευτεί εδώ και αρκετές δεκαετίες”.

Σύμφωνα με το Ρόιτερς, στόχος του Ομπάμα είναι να δημιουργηθούν πάνω από ένα εκατομμύριο βιομηχανικές θέσεις εργασίας μέχρι το 2016. “Ο δρόμος που προσφέρουμε μπορεί να είναι δυσκολότερος αλλά θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον. Και σας ζητώ να επιλέξετε αυτό το μέλλον” αναμένεται να δηλώσει κατά την προσφώνησή του στο Εθνικό Συνέδριο του Δημοκρατικού κόμματος που πραγματοποιείται στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα