Υπεγράφησαν συμβόλαια για εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων Παραλιμνίου–Αγίας Νάπας

17:35 8/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Υπεγράφησαν χθες από τους Δήμαρχους Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας, καθώς και από εκπρόσωπο της εταιρείας Μηχανική Περιβάλλοντος Α.Ε. με έδρα τη Θεσσαλονίκη, τα συμβόλαια για τη συντήρηση και λειτουργία του εργοστασίου επεξεργασίας λυμάτων Παραλιμνίου-Αγίας Νάπας, το οποίο εξυπηρετεί τις περιοχές των δύο Δήμων.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «μετά την προκήρυξη διεθνών προσφορών, επιτυχών προσφοροδότης

ήταν η Εταιρεία Μηχανική Περιβάλλοντος Α.Ε. η οποία έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη”.

“Η σύμβαση αφορά τη λειτουργία, συντήρηση και επεξεργασία των αστικών λυμάτων του εργοστασίου για περίοδο τριών χρόνων και η συμβατική αξία ανέρχεται στο 1.982.875 ευρώ + Φ.Π.Α», προστίθεται.

Τα συμβόλαια υπεγράφησαν από τους Δημάρχους Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας, Θεόδωρο Πυρίλλη(φώτο) και Γιάννη Καρούσο, ως Πρόεδροι του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Παραλιμνίου και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Αγίας Νάπας. Εκ μέρους της αναδόχου εταιρείας, τα συμβόλαια υπέγραψε ο Μίλτος Χατζηηλιού. Προβλέπεται ότι η ανάληψη των εργασιών από τον νέο εργολάβο θα αρχίσει την ερχόμενη Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι «το συγκεκριμένο εργοστάσιο επεξεργάζεται αστικά λύματα των δύο περιοχών, τα οποία κατά την περίοδο αιχμής υπερβαίνουν τις 18.000 κυβικά μέτρα ημερησίως»

Keywords
Τυχαία Θέματα