Υπαξιωματικός παρέσυρε μητέρα και δίδυμα αδέρφια – Τα εγκατέλειψε αβοήθητα

22:22 12/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, στην Αθήνα, δύο επτάχρονα δίδυμα, ενώ η μητέρα τους βρίσκεται επίσης σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, μετά από τροχαίο στην οδό Πατησίων, οπότε και νεαρός μοτοσικλετιστής τους παρέσυρε και τους εγκατέλειψε, σήμερα νωρίς το πρωί.

Ο 21χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που χτύπησε τη γυναίκα με τα δύο της παιδιά στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας,

συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ναυτοδικείο. Ο οδηγός παραδόθηκε στην αστυνομία αργότερα το πρωί, αφού η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του πατέρα του, ο οποίος και του ζήτησε να εμφανιστεί στις αρχές, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 21χρονου, ο ίδιος εγκατέλειψε τα θύματα του, γιατί φοβήθηκε.

Το μεσημέρι οι γιατροί κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία στο αγοράκι που ήταν σε πιο σοβαρή κατάσταση, σημειώνοντας ωστόσο ότι η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη όπως και της αδερφής του αλλά και της μητέρας τους.

Σύμφωνα με τους γιατρούς τα δυο παιδιά μεταφέρθηκαν αμέσως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και διασωληνώθηκαν. Οι αξονικές τομογραφίες εγκεφάλου, αυχένoς και κοιλιακής χώρας που διενεργήθηκαν στο κορίτσι δεν κατέδειξαν σημαντικά παθολογικά ευρήματα. Το αγόρι φέρει πολλαπλά κατάγματα άκρων και γνάθου καθώς επίσης πολλαπλά τραύματα προσώπου και στοματικής κοιλότητας. Διενεργούνται αξονικές τομογραφίες κεφαλής, αυχένος και κοιλίας. Η κατάσταση, ειδικά του αγοριού, κρίνεται σοβαρή. Βαριά κρίνεται και η κατάσταση της μητέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα