Τροχαίο δυστύχημα με σοβαρά τραυματίες δύο νεαρούς στη Λεμεσό

14:47 2/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Δύο νεαρά πρόσωπα από τη Λεμεσό, ηλικίας 17½ και 17 χρόνων αντίστοιχα, τραυματίστηκαν σήμερα τα ξημερώματα σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεμεσό.

         Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 5 τα ξημερώματα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστη οδηγός στον κύριο δρόμο Μουτταγιάκας, σε κάποιο σημείο του δρόμου και ενώ διερχόταν κάτω από την υπέργεια γέφυρα του αυτοκινητοδρόμου, στην προσπάθεια της να προσπεράσει δύο μοτοποδήλατα που προπορεύονταν, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα

να ανακόψει την πορεία διερχομένου οχήματος που οδηγούσε 21χρονος από τη Λεμεσό.

Ο 21χρονος στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύγκρουση κινήθηκε αριστερότερα της πορείας του και στη συνέχεια προσπαθώντας να  επαναφέρει το όχημα του στην αρχική του πορεία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με ένα εκ των δύο μοτοποδηλάτων, το οποίο οδηγούσε νεαρός ηλικίας 17½ ετών, με επιβάτη επίσης νεαρό πρόσωπο ηλικίας 17 ετών.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε κρίσιμα ο οδηγός του μοτοποδηλάτου και σοβαρά ο επιβάτης. Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο οδηγός λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ ο επιβάτης κρατήθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στον 21χρονο οδηγό του οχήματος, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 29μg αντί 22μg, που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Όσο αφορά το ενεχόμενο όχημα αγνώστων στοιχείων, σύμφωνα με μαρτυρίες, πρόκειται για αυτοκίνητο μάρκας AUDI, ανοικτού χρώματος, τύπου Convertible, μοντέλο Α3 ή Α4.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με το εν λόγω  δυστύχημα ή το ενεχόμενο όχημα να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα