Τριήμερη προσωποκράτηση σε 26χρονο και 23χρονο για ναρκωτικά

15:29 29/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα τριήμερης προσωποκράτησης εναντίον δύο ατόμων από τη Λάρνακα και τη Λευκωσία, 26 και 23 ετών αντίστοιχα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της ΥΚΑΝ για διερευνώμενη υπόθεση καλλιέργειας ναρκωτικών.

Μέλη της ΥΚΑΝ ύστερα από πληροφορίες πραγματοποίησαν χθες βράδυ έρευνα στο διαμέρισμα των υπόπτων στο Κίτι, της επαρχίας Λάρνακας, όπου σε ένα δωμάτιο εντόπισαν αυτοσχέδιο ξύλινο θερμοκήπιο το οποίο χρησιμοποιείτο

για την καλλιέργεια και την ανάπτυξη φυτών κάνναβης.

Εντός του θερμοκηπίου υπήρχαν σε πλαστικές γλάστρες 14 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 εκατοστά μέχρι ένα μέτρο, 24 γραμμάρια κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του ενός υπόπτου στη Λευκωσία, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 6 γραμμάρια κάνναβης. Για την υπόθεση συνελήφθη αρχικά άλλο ένα πρόσωπο από τη Λάρνακα, ωστόσο δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του και αφέθηκε ελεύθερο.

Οι δυο ύποπτοι οδηγήθηκαν το μεσημέρι ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και εναντίον τους εκδόθηκαν διατάγματα τριήμερης προσωποκράτησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα