Τοκογλύφους αποκαλεί τους Βενιζέλο και Σαμαρά, ο Π. Καμμένος

23:02 4/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σφοδρή επίθεσε σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έκανε στην κεντρική του ομιλία στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Αθήνα, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, δύο μέρες πριν τις εθνικές εκλογές

της 6ης Μαΐου στην Ελλάδα. «Είναι προδότες της χώρας και οι προδότες σε αυτόν εδώ τον τόπο δεν έχουν αύριο», είπε χαρακτηριστικά ο Π. Καμμένος αναφερόμενος στα κόμματα του Μνημονίου, χαρακτηρίζοντας «τοκογλύφους» τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

«Δεν τους πιστεύει κανένας» είπε χαρακτηριστικά, και συνέχισε σε σκληρή γλώσσα, τονίζοντας ότι «τη Δευτέρα θα είναι ανεπιθύμητοι για τη χώρα» και διαβεβαιώνοντας ότι όσοι οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και θα επιστρέψουν πίσω τα κλεμμένα, σημειώνοντας ότι «δεν φτάνει μόνο ο Τσοχατζόπουλος στη φυλακή, πρέπει να μεγαλώσουν κι άλλο οι πτέρυγες του Κορυδαλλού».

Επιτιθέμενος στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ο κ. Καμμένος είπε: «μας είπαν ότι δεν έχουμε σχέδιο. Αυτοί όμως έχουν σχέδιο, το σχέδιο που εκτέλεσαν, είναι να μας βάλουν στον κλοιό που χτίσανε μαζί με τους τραπεζίτες των μνημονίων. Είχαν σχέδιο και το εκτέλεσαν, οι απατεώνες μαζί με τους συνεργούς τους» και συνέχισε λέγοντας ότι «εμείς δεν υπογράψαμε κανένα μνημόνιο, εμείς δε στείλαμε καμία επιστολή που να υποσχόμαστε ότι θα παραδώσουμε την πατρίδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα