Ο Bruce Willis στη Βουδαπέστη

20:47 4/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο διάσημος ηθοποιός Bruce Willis έφθασε την Πέμπτη 3 Μαΐου στη Βουδαπέστη, με αφορμή τα γυρίσματα της νέας του ταινίας “A Good Day To Die Hard”.

Ο B. Willis εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό κατά την άφιξη του στο διεθνές αεροδρόμιο Liszt Ferenc, της ουγγρικής πρωτεύουσας. Φορώντας ένα μπλε

πουλοβεράκι, γκρι παντελόνι και γυαλιά ηλίου, ο ηθοποιός εξερχόμενος του αεροδρομίου κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο που τον περίμενε για να τον μεταφέρει στο ξενοδοχείο διαμονής του.

Ο σταρ, στη θέα των φωτογράφων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το αεροδρόμιο, χαμογέλασε και τους χαιρέτησε, και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του.

Ο φωτογραφικός φακός είχε «συλλάβει» στα τέλη Απριλίου τον σκηνοθέτη της ταινίας “A Good Day To Die Hard”, John Moore, κατά τη διάρκεια μιας ημέρας γυρισμάτων στην Βουδαπέστη.

Στο “A Good Day To Die Hard”, την πέμπτη ταινία της σειράς “Die Hard”, ο Bruce Willis ενσαρκώνει ξανά τον αστυνομικό John McClane. Αυτή τη φορά, οι περιπέτειες του μεταφέρονται στη Ρωσία, όπου ο McClane και ο γιος του τα βάζουν με τις τοπικές δυνάμεις. Στην ταινία, συμμετέχουν οι ηθοποιοί Patrick Stewart και Jai Courtney.

Keywords
Τυχαία Θέματα