Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού: Απονομή βραβείων διαγωνισμού ‘Αποταμίευσης’

16:52 10/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 10 Μαΐου στις αίθουσες του Χαρουπόμυλου Λανίτη εκδήλωση για την απονομή των βραβείων και των τιμητικών διακρίσεων του μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής με θέμα την «Αποταμίευση». Ο διαγωνισμός που προκηρύχθηκε από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού ήταν στα πλαίσια των εορτασμών των 65χρόνων του.

Στη εκδήλωση παρεστήκαν και απένειμαν βραβεία ο 1ο λειτουργός δημοτικής εκπαίδευσης Λεμεσού κύριος Ονησίφορος Ιωάννου που εκπροσώπησε τον Υπουργό Παιδείας και

Πολιτισμού και απεύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του, ο αντιδήμαρχος Λεμεσού κύριος Σάββας Στούππας, ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών Κύπρου και Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού κύριος Ντίνος Έλληνας κ.α. Καλεσμένοι ήταν επίσης Δημοτικοί Σύμβουλοι της Επαρχίας Λεμεσού, Προέδροι και Μέλη Σχολικών Εφορειών, ο Πρόεδρος και Μέλη της Ομοσπονδίας Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Λεμεσού, ο Πρόεδρο του Θεάτρου «Ριάλτου», Επιθεωρητές δημοτικής εκπαίδευσης Λεμεσού, Διευθυντές/ Διευθύντριες και διδακτικό προσωπικό των δημοτικών σχολείων Λεμεσού, η Κριτική Επιτροπή του μαθητικού διαγωνισμού, Εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Γονείς των διακριθέντων παιδιών και φυσικά οι επίσημοι τιμώμενοι της εκδήλωσης τα παιδιά.

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος όλα τα δημόσια και ιδιωτικά δημοτικά σχολεία της επαρχίας Λεμεσού Ο διαγωνισμός διήρκεσε από τις  12 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2012. Το σύνολο των συμμετοχών ήταν 569 και έλαβαν μέρος 37 δημοτικά σχολεία εκ των οποίων τα 35 ήταν Δημόσια και τα 2 Ιδιωτικά.

Οι τρεις πρώτοι νικητές του διαγωνισμού έλαβαν χρηματικό βραβείο, το οποίο είναι σε μορφή κατάθεσης σε λογαριασμό  του Καταθετικού Σχεδίου Ανηλίκων “Panda” του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού. Μαθήτρια του Β’ Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αθανασίου κέρδισε το 1ο βραβείο το οποίο ήταν €500, μαθήτρια του Ζ’ Δημοτικού σχολείου κέρδισε το 2ο βραβείο για €300 και το 3ο βραβείο €200 κέρδισαν δύο μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Ιαματικής.

Επίσης βραβεύτηκαν και 2 σχολεία. Το Α’ Δημοτικό Σχολείο Κολοσσίου για τη  μεγαλύτερη συμμετοχή των μαθητών του στο διαγωνισμό και το Β’ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου για τις περισσότερες διακρίσεις που είχαν απονεμηθεί στους μαθητές του.

Η έκθεση των διακριθέντων έργων θα διαρκέσει 2 μέρες. Σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό ζωγραφικής θα σταλεί στο σχολείο τους τιμητικό δίπλωμα και αναμνηστικό δώρο.

Το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού δείχνει για ακόμα μια φορά την αγάπη του για τη τέχνη και το πολιτισμό. Μέσα από τις ζωγραφιές των παιδιών πήραμε πολλά μηνύματα και απόψεις. Όλες οι ζωγραφιές ήταν εξαιρετικές αφού κάθε μια είχε και κάτι το διαφορετικό, ένα ξεχωριστό στίγμα από κάθε παιδί.

Keywords
Τυχαία Θέματα