Συνεδρία της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής για θέματα ΕΕ

18:14 19/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο η ετήσια συνεδρίαση της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ανακοίνωση αναφέρει ότι «κύρια θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση ήταν ο ετήσιος απολογισμός των δραστηριοτήτων του Ευρωπαϊκού Γραφείου καθώς και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων των ερευνών που διενήργησαν οι Ολυμπιακές Επιτροπές της Δανίας-Πολωνίας και Κύπρου, στο πλαίσιο

της γραπτής τους συμφωνίας που συνυπέγραψαν τον περασμένο Σεπτέμβριο».

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασε την έρευνα που διενήργησε με θέμα την «Οργάνωση αθλητικών διοργανώσεων που είναι περιβαλλοντικά βιώσιμες».

Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει ένας αγώνας ποδοσφαίρου στο ΓΣΠ και στους γύρω χώρους.

Ο αριθμός των ατόμων που απάντησαν στο ερωτηματολόγιο που ετοιμάστηκε έφτασε τους 799 και τα συμπεράσματα που προέκυψαν από την τελική ανάλυση των αποτελεσμάτων θα χρησιμοποιηθούν ώστε να διαμορφωθούν προτάσεις για βελτίωση των σημερινών περιβαλλοντικών συνθηκών διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων.

Στην παρουσίαση παρέστησαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης Πάτρικ Χίκι, Πρόεδροι Ολυμπιακών Επιτροπών από χώρες της Ευρώπης, καθώς και εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού γραφείου στις Βρυξέλλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα