Σύλληψη 35 οδηγών στη Λευκωσία για οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλης

18:05 17/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Μέσα στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλονται για πρόληψη και μείωση των θανατηφόρων και σοβαρών δυστυχημάτων, τα οποία προκαλούνται κυρίως από την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, αλλά και για σκοπούς εμπέδωσης της οδικής συνείδησης, διενεργήθηκαν αργά χθες βράδυ και τις πρωινές ώρες σήμερα, εκτεταμένοι τροχονομικοί έλεγχοι στην επαρχία Λευκωσίας.

Στην επιχείρηση με επικεφαλή τον Αστυνομικό Διευθυντή Τμήματος Β΄ και τους Βοηθούς του, συμμετείχαν ακόμη 35 μέλη, τα οποία εργάζονται στους Ουλαμούς Πρόληψης

Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου Αστυνομίας, στον Ειδικό Ουλαμό Μοτοσικλετιστών, καθώς και μέλη από το Γραφειακό Προσωπικό του Κλάδου Τροχαίας Αρχηγείου.

Συγκεκριμένα, διενεργήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας, κατά τη διάρκεια των οποίων ελέχθησαν 580 οδηγοί, από τους οποίους οι 35 συνελήφθηκαν και μεταφέρθηκαν στους κατά τόπους Αστυνομικούς Σταθμούς, όπου καταγγέλθηκαν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης. Παράλληλα, διενεργήθηκαν ακόμη 57 καταγγελίες, για διάφορες τροχαίες παραβάσεις.

Από τα αποτελέσματα της εκστρατείας, διαπιστώθηκε ότι κάθε 16 οδηγοί που ελέγχονταν, ο ένας οδηγούσε υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα