Συλλήψεις επίκεινται για την υπόθεση της Μάντλιν ΜακΚάν

14:32 13/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Έτοιμη να κάνει τις πρώτες συλλήψεις για την υπόθεση εξαφάνισης της Μάντλιν ΜακΚαν φέρεται να είναι η βρετανική αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mirror.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει εδώ και δύο χρόνια ξεκινήσει νέα έρευνα στη Πορτογαλία, από όπου η μικρή Μάντλιν εξαφανίστηκε το Μάιο του 2007 σε ηλικία τριών ετών.

Η βρετανική Γενική Εισαγγελία

έχει ήδη ζητήσει από την πορτογαλική αστυνομία να επιτρέψει τις συλλήψεις τριών διαρρηκτών. Την περίοδο της εξαφάνισης της Μάντλιν είχαν εισβάλει σε διαμερίσματα στο θέρετρο Πράια ντα Λουζ όπου διέμενε η οικογένεια ΜακΚαν. Αξιωματικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας ήταν το βράδυ της Κυριακής έτοιμοι να πετάξουν στο πορτογαλικό θέρετρο.

Η σύλληψη των τριών ανδρών θεωρείται απαραίτητη ώστε να ανακριθούν στη βάση υποψιών που δημιουργούν οι πολυάριθμες μεταξύ τους κλήσεις κινητών τηλεφώνων τις ώρες που ακολούθησαν την εξαφάνιση της μικρής Βρετανίδας.

Η έρευνα της βρετανικής αστυνομίας έδωσε έμφαση στην απόπειρα διάρρηξης ενός άλλου διαμερίσματος στην Πράια ντα Λουζ, λίγες ημέρες πριν την εξαφάνιση της Μάντλιν. Οι πορτογαλικές αρχές θεώρησαν ότι το περιστατικό δε συνδέεται με την υπόθεση ΜακΚαν, κάτι που αμφισβητούν οι Βρετανοί αστυνομικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα