Συγκλονισμός από το θάνατο του Δημάρχου Αγίας Νάπας

13:02 21/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Απεβίωσε σήμερα το πρωί αιφνιδίως ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Αντώνης Τσόκκος σε ηλικία 59 χρόνων.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Γιώργος Οικονόμου ανέφερε ότι ο Αντώνης Τσόκκος ένοιωσε το πρωί δύσπνοια και κλήθηκε γιατρός και ασθενοφόρο ο οποίος έφτασε 15 περίπου λεπτά αργότερα. Ωστόσο, ο γιατρός διαπίστωσε απλά το θάνατο του.
Η σορός του Αντώνη Τσόκκου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αύριο το πρωί θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Πλήθος κόσμου συρρέει

από το πρωί στο σπίτι του για να συλλυπηθεί την οικογένεια του. Στην οικία του κ. Τσόκκου μετέβη και η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σωτηρούλα Χαραλάμπους, η οποία ωστόσο δεν προέβη σε δηλώσεις.
Σε έκτακτη συνεδρία του το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Νάπας εξέφρασε “τη βαθειά θλίψη και το συγκλονισμό του για τον αδόκητο και απρόσμενο θάνατο του Δημάρχου και τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την κήρυξη 40ημερου πένθους, ενώ οι σημαίες όλων των δημοτικών κτιρίων θα κυματίζουν μεσίστιες. Οι υπηρεσίες του Δήμου θα είναι κλειστές για τρεις μέρες μέχρι την ημέρα της κηδείας του”.

Ο Αντώνης Τσόκκος γεννήθηκε στην Αγία Νάπα το 1953 και σπούδασε λογιστικά και ναυτιλιακά στο Λονδίνο. Με την επιστροφή του στην Κύπρο επικεντρώθηκε στην τουριστική βιομηχανία. Εξελέγη δύο φορές Δήμαρχος Αγίας Νάπας, τη δεύτερη το 2011 συγκεντρώνοντας ποσοστό 77.72%.
Ηταν νυμφευμένος με την Έμιλυ Τσόκκου και είχε δύο παιδιά, μια κόρη που ζει στην Αυστρία και ένα γιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα