Συλλούρης: Οι προσωπικές ατζέντες δεν θα επηρεάσουν το ρόλο του ΕΥΡΩΚΟ

11:20 21/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Οι προσωπικές ατζέντες ορισμένων δεν έχουν θέση στη σημερινή κρίσιμη περίοδο που περνά η Κύπρος και δεν μπορούν να επηρεάσουν το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει και θα συνεχίσει να διαδραματίζει το ΕΥΡΩΚΟ και μετά τις προεδρικές εκλογές, δήλωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος Δημήτρης Συλλούρης.

Σύμφωνα γραπτή δήλωση του κ. Συλλούρη,

σε απάντηση των όσων λέχθηκαν σε συγκέντρωση του κ. Λιλλήκα, χθες στη Δημοσιογραφική Εστία, “η απόφαση του ΕΥΡΩΚΟ για κατά βούληση ψήφο στις προεδρικές εκλογές, λήφθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες από το Κεντρικό Συμβούλιο ακολουθώντας ρητά το Καταστατικό του κόμματος». Όσοι, πρόσθεσε, «σήμερα δεν σέβονται και δεν τηρούν τη συλλογική αυτή απόφαση, δεν νομιμοποιούνται να μιλούν για ήθος, ηθική, δεοντολογία και αξιοπρέπεια”.

Είπε ακόμη πως “μέχρι σήμερα στην πολιτική διαδρομή του ΕΥΡΩΚΟ οι πολιτικοί μας αντίπαλοι δεν αμφισβήτησαν ποτέ το ήθος, την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια μας”, για να συμπληρώσει πως το ΕΥΡΩΚΟ “με βάση τις αρχές και τις αξίες στις οποίες εδράζεται και υπηρετώντας τις πολιτικές του θέσεις που θέτουν πάνω απ’ όλα την Κύπρο, θα συνεχίσει απρόσκοπτα την πολιτική του διαδρομή, ανεξάρτητα πόσοι και ποιοι προσπαθούν σήμερα να το υποσκάψουν, να το διχάσουν και να το βλάψουν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα